thumbnail
thumbnail
Medewerker AO/IB

Dorpsstraat 67, 6661 EH Elst, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 85,00
36 Gelderland

Begindatum:

2 jan 2023

Einddatum:

30 apr 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

25 nov 2022

Gemeente Overbetuwe

Gemeente Overbetuwe telt ruim 48.000 inwoners, verdeeld over 11 dorpskernen en ligt in het hart van de regio Arnhem en Nijmegen. De gemeente biedt rust, ruimte, bedrijvigheid en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt Overbetuwe een aantrekkelijke gemeente om te wonen en te werken.

De gemeente Overbetuwe is een zelfbewuste en coöperatieve gemeente. Wij zijn een betrouwbare partner met een duidelijke visie; we weten wat we willen. Daarbij werken we efficiënt, resultaatgericht en komen we onze afspraken na. Vanuit onze krachtige, zelfstandige positie gaan wij samenwerking aan met anderen als deze een meerwaarde biedt voor onze inwoners, organisaties, instellingen en bedrijven. Wij realiseren ons daarbij dat wij deze samenwerking steeds vanuit een verschillende rol kunnen oppakken.

Omschrijving team waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:

Het team bestaat uit 37 medewerkers binnen de clusters: financiën, belastingen, AO/IB en verzekeringen. De teamontwikkeling is gericht op het vormgeven aan een optimale verbinding/verweving met de lijnorganisatie en het doorontwikkelen van het zelforganiserend vermogen van de verschillende clusters binnen het team. Doel van het team is het op integrale wijze verzorgen van interne adviezen, beleidsvorming en ondersteuning van de teams op het brede gebied van bedrijfsvoering.

Taken en verantwoordelijkheden

De opdracht betreft:

  • Het (mede) opstellen en uitvoeren van het Intern Controleplan.
  • Het verrichten van de verbijzonderde interne controles (VIC).
  • De inrichting en toetsing van de administratieve organisatie en interne beheersing van bedrijfsprocessen.
  • Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor de accountantscontrole.
  • Het uitvoeren van onderzoeken naar doelmatigheid en doeltreffendheid van de gemeentelijke bedrijfsvoering en beleid (artikel 213a Gemeentewet onderzoeken, Eigen beleidsevaluaties opstellen buiten de beleidsteams om).

Je verricht vanuit een onafhankelijke positie interne controles op processen die plaatsvinden binnen de gemeentelijke bedrijfsvoering. Het accent ligt daarbij op de belangrijkste financiële processen. Je formuleert voorstellen tot verbetering van de interne beheersing van bedrijfsprocessen door gericht onderzoek te verrichten. Daarnaast zorg je, in samenspraak met de medewerker AO/IB en de concerncontroller, voor periodieke afstemming met de accountant over de te verrichten controlewerkzaamheden.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker AO/IB die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.