thumbnail
thumbnail
Technisch projectleider

Gemeente Oss

Raadhuislaan 2, 5341 GM Oss, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 10 dagen
125
20 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

23-09-2022

Sluitingsdatum:

07-10-2022

Begindatum:

23-10-2022

Einddatum:

05-02-2023

In het Sociaal Domein willen we via het ontwikkelen van dashboards komen tot datagedreven werken. Door inzet van data willen we een beeld krijgen over de effecten die bereikt worden met de inzet van beleid. Op dit moment is er een draaiend dashboard en werken we aan doorontwikkeling en toevoeging van nieuwe externe data. Verder richten we ons op activiteiten die het datagedreven werken bevorderen in het sociaal domein.

Je werkt nauw samen met een inhoudelijke projectleider. Waarbij jij zorgt voor de technische coördinatie van de activiteiten die nodig zijn om het dashboard operationeel te houden en door te ontwikkelen. Je steekt samen met het projectteam je handen uit de mouwen en werkt zelf mee aan het bouwen van dashboards. Je hebt inhoudelijke technische kennis en vindt het een uitdaging om oplossingen te bedenken binnen het huidige ICT landschap. Je bent inspirerend en draagt kennis over aan je team.  Je stemt af en werkt samen met collega’s van automatisering van de gemeente Oss.


Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Opleidingseis

Academische opleiding. Deze opleiding is de laatste vijf jaar aangevuld met opleidingsmodules en/of ervaring op het vakgebied van data-, en data-analytics.

Werkervaring als senior

Minimaal 5 jaar werkervaring in het ontwikkelen en bouwen van dashboards en het datagedreven werken. Dit heb je gedaan vanuit een coördinerende rol en het technisch aansturen van een team gehad. Bij voorkeur heb je deze kennis opgedaan bij een gemeente.

Technische kennis

Als senior heb je ervaring met ETL-tooling (pre als dit Pentaho is). Als senior heb je ervaring met data-integraties/koppelingen. Als senior heb je ervaring met visualisatie softe ware (bij voorkeur met Cognos).
Weging prijsdeel: 27 %

Als senior heb je ervaring met ETL-tooling (pre als dit Pentaho is). Als senior heb je ervaring met data-integraties/koppelingen. Als senior heb je ervaring met visualisatie softe ware (bij voorkeur met Cognos).

Weging: 12 %

Sociale en (project)leiders vaardigheden

Weging: 12 %

Inspirerend en kennis kunnen overdragen aan projectteam

Weging: 12 %

Creatief en oplossingsgericht werken

Weging: 12 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Competenties
Weging: 25 %

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch projectleider die deze organisatie zoekt?