thumbnail
thumbnail
Regisseur Vergunningen

Gemeente Oss

Raadhuislaan 2, 5341 GM Oss, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
140
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

17-03-2023

Sluitingsdatum:

29-03-2023

Begindatum:

01-05-2023

Einddatum:

01-05-2024

Omschrijving van de opdracht
We zijn op zoek naar een ervaren senior regisseur vergunningen voor de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. De afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) bestaat uit 2 teams. Het team Vergunningen bestaat weer uit 4 clusters: Wabo-regisseurs, APV/BW, BIBOB en juristen.

Als senior regisseur vergunningen ben je breed inzetbaar. Je bent de eerste contactpersoon voor aanvragers en hun adviseurs. Je voert gesprekken met ondernemers en burgers, bepaalt de exacte vraagstelling, toetst deze en zorgt voor snelle en gedegen communicatie en besluitvorming. Ook begeleid je externe adviseurs op jouw werkterrein en adviseer je jouw collega’s binnen de opgave Ruimte en Economie bij het maken van beleid of ruimtelijke ontwikkelingen. Naast je kerntaak voer je ook werkzaamheden uit voor de overige Wabo-taken. Om tot een goed advies te komen is er veelvuldig contact onder elkaar en met in- en externe specialisten.

Daarnaast bestaat je takenpakket uit:

·         Je bent een inhoudelijke vraagbaak voor collega’s;

·         Je beoordeelt of een plan vergunningsplichtig is;

·         Je toetst een plan aan het bestemmingsplan en andere ruimtelijke plannen;

·         Je vraagt in- en externe specialisten om advies;

·         Je adviseert de aanvrager over de mogelijkheden;

·         Je houdt de aanvrager op de hoogte van de voortgang van de aanvraag;

·         Je blijft op de hoogte van landelijke, provinciale en regionale ontwikkelingen op het vakgebied voor vergunningverlening;

·         Je beheert je eigen werkvoorraad en bent een aanspreekpunt voor de aanvragers.

Kandidaatomschrijving
We zijn op zoek naar een ervaren Senior Adviseur Vergunningen: Je hebt ruime ervaring met vergunningverlening op het gebied van bouwen, strijdig gebruik, milieu, inritten en bijvoorbeeld kappen. Als ervaren vergunningverlener verwachten we een positieve houding t.o.v. de Omgevingswet. Je weet welke ontwikkelingen in het vakgebied spelen en welke van invloed zijn op het werkproces en wat de Omgevingswet voor het werk van vergunningverlener gaat betekenen.

De ervaren Adviseur waar we naar op zoek zijn is in staat zijn werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en kan goed samenwerken in teamverband. We zijn op zoek naar een pro-actief die zijn betrokkenheid toont met de organisatie.

Interviewplanning
De gesprekken staan gepland op woensdagmiddag 5 april 2023.

Toelichting op rooster
Totaal aantal uren per week in overleg: 32 tot 36 uur.

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Eisen

 • HBO werk- en denkniveau.
  De kandidaat beschikt over minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau dit blijkt uit cv en/of offerte.

 • Werkervaring
  De kandidaat heeft minimaal vijf jaar ervaring opgedaan in de afgelopen vijf jaar in een vergelijkbare functie bij een gemeente. Dit blijkt uit cv en/of offerte.

 • Beschikbaarheid
  De kandidaat is beschikbaar op woensdagmiddag 5 april 2023 voor een interview op locatie Gemeentehuis Oss.

Gunningscriteria

 • Ervaring
  Kandidaat heeft ervaring met het verlenen van complexe vergunningen in de rol van adviseur bij een gemeente. Dit blijkt uit cv.

  Meer dan 10 jaar ervaring (waarvan 5 opgedaan in de laatste 5 jaar) (40 %)
  Zes tot negen jaar ervaring (waarvan 5 opgedaan in de laatste 5 jaar) (25 %)
  Vijf jaar ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) (10 %)

 • Opleiding AWB-I en II
  De kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding AWB-I en II of vergelijkbare opleiding. Dit blijkt uit cv en/of offerte

 • Interview
  Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  1. Communicatievaardigheden;
  2. Professionele vaardigheden (waaronder proactief handelen, betrokkenheid bij organisatie, houding in relatie tot omgevingswet, samenwerkingsvaardigheden).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Regisseur Vergunningen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.