thumbnail
thumbnail

Sr adviseur fysieke leefomgeving/ Ruimtelijke ontwikkeling

Hoofdstraat 82, 9244 CR Beetsterzwaag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
28-36 Friesland

Begindatum:

4 mrt 2024

Einddatum:

1 jul 2024

Uren per week:

28-36

Publicatiedatum:

7 feb 2024

Opdracht omschrijving

Als sr adviseur fysieke leefomgeving/RO schakel je tussen verschillende rollen: regisseur, projectleider, accounthouder, beleidsontwikkelaar of procesbegeleider. In de basis ben je dan ook een ruimtelijke generalist. Je werkt aan ruimtelijke procedures en brengt hierover ook advies uit. Je zet jouw planologische kennis in bij diverse projecten en initiatieven. Je adviseert bestuurders over ruimtelijke aanvragen en adviseert samen met andere disciplines over ruimtelijke initiatieven. Bij visievorming bewaak je de ruimtelijke aspecten en denk je mee over nieuwe vormen van wonen en duurzaamheid. Samen met de rest van het team vind je samen je weg met de Omgevingswet.

Verantwoordelijkheden

  • Je werkt graag met anderen en gelooft erin dat je samen beter bent;

  • Je hebt een brede scoop en een stevige juridische basis waardoor je in staat bent om verschillende belangen, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen, opinies en vakinhoudelijke inbreng samen te brengen om aan de hand daarvan te adviseren;

  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving;

  • Je wilt iedere dag het verschil maken voor onze gemeente;

  • Je hebt een open mind en staat open voor andere manieren van denken en doen.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 26 februari tot en met 30 juni voor 32 tot 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Afgeronde HBO opleiding

40 %

HBO omgevingsdomein

60 %

Ervaring in en overheidsorganisatie

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Sr adviseur fysieke leefomgeving/ Ruimtelijke ontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.