Organisaties / gemeente Opsterland
Gemeente Opsterland
Hoofdstraat 82, 9244 CR Beetsterzwaag, Nederland
Friesland
Werk als zzp'er bij Gemeente Opsterland, gelegen in Friesland. Met 32.000 inwoners is het een compacte gemeente met volop kansen. Ontdek het onderscheidende karakter van werken bij een organisatie die innovatie, duurzaamheid en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Over Gemeente Opsterland

Gemeente Opsterland, gelegen in het prachtige Friesland, biedt een inspirerende werkomgeving voor zzp'ers die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Met een bevolking van 32.000 inwoners is het een compacte gemeente waar je een belangrijke impact kunt maken.

Bij Gemeente Opsterland draait het om innovatie, duurzaamheid en betrokkenheid. We streven ernaar om voorop te lopen op het gebied van vernieuwende oplossingen die de levenskwaliteit van onze inwoners verbeteren. Als zzp'er krijg je hier de mogelijkheid om jouw expertise in te zetten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de gemeente.

Onze werksituatie is flexibel en gericht op samenwerking. Je werkt zelfstandig, maar maakt deel uit van een hecht team van professionals. Hierdoor kun je profiteren van elkaars kennis en ervaring. We geloven in een cultuur van vertrouwen en transparantie, waarin ruimte is voor eigen initiatief en groei.

De kernwaarden van Gemeente Opsterland vormen de leidraad voor ons handelen. We hechten waarde aan betrouwbaarheid, integriteit en respect. Daarnaast streven we naar een open en inclusieve organisatie waarin diversiteit wordt omarmd. We zetten ons in voor gelijke kansen en een inclusieve samenleving, zowel intern als extern.

Wat werken bij Gemeente Opsterland echt kenmerkt, is onze focus op duurzaamheid. We hebben ambitieuze doelen gesteld op het gebied van energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie. Als zzp'er kun je bijdragen aan deze belangrijke initiatieven en meewerken aan een groenere en toekomstbestendige gemeente.

Daarnaast biedt Gemeente Opsterland een breed scala aan uitdagende opdrachten. Of je nu gespecialiseerd bent in ruimtelijke ordening, sociale zaken, technologie of communicatie, er is altijd werk te vinden dat aansluit bij jouw expertise en interesses. We streven naar een goede balans tussen werk en privé, zodat je volop kunt genieten van de prachtige omgeving waarin we gevestigd zijn.