thumbnail
thumbnail

Toezichthouder asfaltonderhoud

Varsseveldseweg 2, 7131 BJ Lichtenvoorde, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
24 Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

9 feb 2024

Opdracht omschrijving
Als toezichthouder asfaltonderhoud verricht je de volgende werkzaamheden:

  • Uitvoering geven aan het asfaltonderhoud en onderhoud aan bermen in het buitengebied van de gemeente Oost Gelre.

  • Opstellen van deelopdrachten op basis van het bestek asfaltonderhoud, toezicht op kwaliteit, financien, veiligheid, ARBO en milieu.

  • Afstemmen met de collega's van beheer (riolering, groen en verkeer), civiele projectleiders en overige ondersteunende diensten ten behoeve van voorgenomen werkzaamheden.

  • Voeren van overleggen met belanghebbende mbt het asfaltonderhoud ten behoeve van de voorgenomen werkzaamheden. Denk aan aanwonenden, belangengroepen, openbaar vervoersbedrijven en overige overheden (RWS, Provincie, Waterschap).

Deze oproep is "pro forma" geplaatst. Dit wil zeggen dat we reeds met een mogelijk benoembare kandidaat in gesprek zijn over de opdracht. Omwille van de publicatieplicht is de oproep geplaatst. Kandidaten kunnen zich nog steeds inschrijven voor deze opdracht.

Verantwoordelijkheden
Zie opdracht omschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 tot en met 28 februari 2025 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt één Nederlandstalige curriculum vitae (cv) van maximaal 4 pagina's A4 (pdf), waaruit opleiding, ervaring en vaardigheden blijken.

  • U bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding.

  • U heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke opdracht.

  • U heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke of overheidsinstelling.

  • U bent in het bezit van VCA VOL

Wensen

  • U toont duidelijk aan (max. één A4) dat de door u geleverde expertise en competenties van meerwaarde zijn voor de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving. Beoordeling: hoe beter de expertise en competenties aansluiten bij de wensen van de gemeente Oost Gelre en de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving, hoe hoger de score. (100%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Toezichthouder asfaltonderhoud die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.