thumbnail
thumbnail
Medewerker/projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Varsseveldseweg 2, 7131 BJ Lichtenvoorde, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 105,00
36 Gelderland

Begindatum:

3 okt 2023

Einddatum:

3 apr 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Als medewerker ruimtelijke ontwikkeling ga je actief aan de slag met het adviseren en ondersteunen van het College en de Raad over complexe ruimtelijke plannen. Met een brede integrale kijk, adviseer je over de inrichting van de openbare ruimte en handel je de hele procedure af. Van ontwikkeling tot inialisatie van het omgevingsplan ben jij het vakinhoudelijke aanspreekpunt. Je treedt op als vertegenwoordiger van de gemeente tijdens overleggen met werkgroepen, projectontwikkelaars en ondernemers. De werkvoorraad bestaat op dit moment vooral uit woningbouwplannen. Bij inbreidingslocaties verwachten we dat je ook de projectleiding van het project op je neemt.

Daarnaast begeleid je inspraakprocedures en voorlichtingsbijeenkomsten. Je rapporteert over inhoudelijke en financiële aspecten. Je bent mede veranwoordelijk voor de grondexploitatie van ontwikkelprojecten. Je signaleert mogelijkheden en knelpunten binnen jouw vakgebied en doet hiervoor (verbeter)voorstellen. Je levert een bijdrage aan de invoering van de Omgevingswet. Daarbij combineer je een lange termijn visie met een praktische mentaliteit.

Wij zoeken nadrukkelijk iemand die op korte termijn zelfstandig inzetbaar is.

Zie opdrachtomschrijving.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker/projectleider ruimtelijke ontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.