thumbnail
thumbnail

Strategisch financieel adviseur

De Lind 44, 5061 HX Oisterwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Noord-Brabant

Begindatum:

18 jun 2024

Einddatum:

30 sept 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

4 jun 2024

Type inzet
In verband met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) kan, vanwege de aard van de opdracht, deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er.

Strategisch financieel adviseur
Je adviseert de organisatie over vraagstukken op strategisch en tactisch niveau op het vakgebied van planning & control. Je werkt integraal en zoekt daarin de samenhang tussen de belangrijkste bestuurlijke opgaven en de beleidsontwikkelingen van de gemeente Oisterwijk. Als strategisch adviseur coördineer je de P&C producten. Samen met het management en bestuur ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de bestuurlijke P&C producten.

Wat wij vragen

  • Je hebt ruime werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie op het gebied van financiën én planning & control;

    • Je bent een proactieve collega die door samenwerking en het creëren van draagvlak in staat is om gezamenlijke resultaten te bereiken;

    • Je bent een inhoudelijk goede gesprekspartner op alle niveaus. Je weet je adviezen uitstekend te verwoorden en effectief en efficiënt het gesprek hierover te voeren.

    • Deze functie is ingeschaald in schaal 11

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Strategisch financieel adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.