thumbnail
thumbnail
Technisch medewerker gebouwenbeheer

Gemeente Neder-Betuwe

Gemeentehuis, 4043 KP Opheusden, Nederland

Sluit over 5 dagen
Geen limieten
16 - 36 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jan 2024

Uren per week:

16 - 36

Publicatiedatum:

11 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
Je komt team gebouwenbeheer van Gemeente Neder-Betuwe tijdelijk ondersteunen. Team gebouwenbeheer is een klein team, belast met het beheer, onderhoud en exploitatie van gemeentelijk vastgoed, zoals binnensportaccommodaties, welzijnsgebouwen, gemeentewerven en het gemeentehuis. Voor zowel groot als dagelijks onderhoud werkt team gebouwenbeheer vaak met aannemers en installateurs. Dagelijkse klachten, storingen en calamiteiten worden veelal door een eigen onderhoudsmedewerker uitgevoerd.

Door langdurige uitval is team gebouwenbeheer op zoek naar een technisch medewerker die als gemeentelijk regisseur kan optreden voor de planning en voortgangsbewaking op de onderhoudswerkzaamheden, in bijzonder als accommodatiebeheerder voor het gemeentehuis.

Taken en verantwoordelijkheden
Je krijgt de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je stelt opdrachten op voor (kleine) onderhoudswerken, leveringen en diensten;

 • Je stelt planningen op en houdt toezicht op kwalitatieve, veilige, tijdige en budgetverantwoorde uitvoering van de onderhoudswerken, in bijzonder als accommodatiebeheerder van het gemeentehuis;

 • Je vormt ogen en oren voor tekortkomingen in gemeentelijke gebouwen en aan installaties en anticipeert daarop om snelle en adequate oplossingen te realiseren;

 • Je werkt nauw samen met de technische medewerker grote werken om grote en kleine onderhoudswerken  te clusteren en kennis, kunde en ervaringen met elkaar te delen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2023 (of zo kort mogelijk daarna) tot 1 januari 2024 voor 16 - 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 5 x 3 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Geef in de toelichting aan wanneer je kan starten.

Eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als technisch medewerker gebouwenbeheer of in een vergelijkbare functie.

  Benoem/omschrijf in maximaal tien zinnen waaruit dit blijkt.

 • Je beschikt over een mbo diploma in bouwkunde, installatietechniek of een soortgelijke opleiding.

  Benoem/omschrijf in maximaal tien zinnen waaruit dit blijkt.

 • Werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit het gemeentehuis. Bij een dringend vraagstuk of een calamiteit wordt een responsetijd verwacht van een half uur. Voorwaarde is de beschikking over een rijbewijs en bereidheid tot inzet van eigen vervoer wanneer een dienstvoertuig niet beschikbaar is.

  Benoem/omschrijf in maximaal vijf zinnen waaruit dit blijkt.

 • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe in lettertype Arial 10 of een vergelijkbaar lettertype.

Gunningscriteria

 • Je hebt gedegen kennis en kunde van bouwkundige en installatietechnische vraagstukken opgedaan in recente en relevante werkervaring. Met aanwezigheid van meer dan de drie jaar relevante werkervaring (eis) kan punten gescoord worden.

  Benoem/omschrijf in maximaal tien zinnen waaruit dit blijkt

 • Je bent sterk in het analyseren van tekortkomingen en problemen en daarnaast ook effectief en gestructureerd in het vinden van passende oplossingen.

  Benoem/omschrijf in maximaal tien zinnen waaruit dit blijkt

 • Je werkt planmatig en gestructureerd bij het uitzetten van, toezicht houden op de voortgang en oplevering van het werk.

  Benoem/omschrijf in maximaal tien zinnen waaruit dit blijkt

Competenties
Zie omschrijving van de opdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch medewerker gebouwenbeheer die deze organisatie zoekt?