thumbnail
thumbnail

Senior medewerker Publiekszaken

Bergvredestraat 10, 6942 GK Didam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
32-36 Gelderland

Begindatum:

1 feb 2024

Einddatum:

1 nov 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

7 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
Binnen de afdeling Publiekszaken zijn er een aantal langdurig zieke medewerkers, waaronder de senior medewerker. Er is nog geen uitzicht op herstel in eigen functie en daarom wordt er gezocht naar tijdelijke ondersteuning voor deze functie.

Verantwoordelijkheden
De senior medewerker zorgt voor de dagelijkse planning en organisatie van werkzaamheden, stuurt op werkvoorraden, behandelt complexe aanvragen of issues en hakt knopen door, onderhoudt contacten en contracten met leveranciers, initieert en begeleidt projecten, is coördinator voor de zelfevaluatie BRP en Reisdocumenten, én verkiezingen

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf medio april 2023 tot en met minimaal eind 2023 (mogelijk langer) voor gemiddeld 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met maximaal 12 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe

  • Werkervaring met gemeenten, publiekszaken, iBurgerzaken, JCC-applicaties, Procura, verkiezingen en minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied burgerzaken.

  • Bij het aangaan van de opdracht moet u akkoord gaan met onderstaande voorwaarden (AIAG 2017). Sjabloon : AIAG 2017.pdf

  • U dient voor het uitvoeren van deze opdracht een VOG te overhandigen die niet ouder is dan 6 maanden.

Wensen

  • Specifieke kennis van en ervaring met burgenzaken – 50%

  • Specifieke kennis van en ervaring met iBurgerzaken, JCC, Procura – 25%

  • Specifieke kennis van en ervaring met verkiezingen – 25%

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior medewerker Publiekszaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.