thumbnail
thumbnail
Casemanager Klantadvies / Vergunningverlener

Gemeente Montferland

Bergvredestraat 10, 6942 GK Didam, Nederland

Sluit over 8 dagen
€ 95,00
Minimaal 32, maximaal 36 uur Gelderland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

Minimaal 32, maximaal 36 uur

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Bij de invoering van de Omgevingswet verandert er veel op het proces van vergunningverlening. De termijnen worden korter en ook de wijze van toetsing wordt anders. Daarom wordt het vooroverleg steeds belangrijker.

Jij gaat aan de slag met taken op het gebied van vergunningen Omgevingsrecht. Het accent ligt op het behandelen van (bouw)plannen in de vooroverlegfase. De omgevingswet is uitgesteld maar jij gaat hier nu al volop mee aan de slag zodat wij goed voorbereid zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn het cluster Vergunning, een gezellig team dat bestaat uit 13 collega’s die graag samenwerken.

De omgevingswet zorgt voor veel extra werkzaamheden.

Daarom zijn we zijn op zoek naar collega’s die ons team komen versterken. Word jij onze nieuwe collega?

Als persoon ben je sociaal, makkelijk benaderbaar en je hebt een groot inlevingsvermogen. Jij houdt rekening met regels en

partijen, maar met jouw creativiteit en flexibiliteit zoek jij altijd naar mogelijkheden en de beste oplossingen.

Van iedere nieuwe medewerker vragen wij een VOG.

Wat betekent dat in de praktijk?

Al voordat de formele aanvraag is ingediend, ga jij samen met inwoners en/of bedrijven kijken naar hun plannen. Jij informeert, beoordeelt en adviseert over de haalbaarheid ervan. Je denkt volop mee en komt met oplossingen en alternatieven met als doel een vergunningsaanvraag met een grote haalbaarheid of zelfs vergunningsvrij!

Daarnaast werk jij, samen met collega’s, het werkproces van het vooroverleg onder de Omgevingswet verder uit. Je komt met ideeën en voorstellen zodat onze dienstverlening er zo snel mogelijk op aangepast kan worden.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Casemanager Klantadvies / Vergunningverlener die deze organisatie zoekt?