thumbnail
thumbnail
Beleidsadviseur verkeer

Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Zevenbergen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
18 Noord-Brabant

Begindatum:

1 okt 2022

Einddatum:

31 mrt 2023

Uren per week:

18

Publicatiedatum:

14 sept 2022

Omschrijving van de opdracht

Beleidsadviseur Verkeer

We willen ons allemaal veilig, vlot, duurzaam en comfortabel richting onze bestemming bewegen. Veiligheid staat daarbij bovenaan en jij beseft je dat een veilige inrichting van de weg maar relatief klein deel uitmaakt van de verkeersveiligheid. Het werkelijke verschil zit hem in ons gedrag. En ondanks dat je prima in staat bent om verkeersbesluiten voor te bereiden, kan adviseren over weginrichtingen en parkeernormen, zit je werkelijke passie en kunde in gedragsbeïnvloeding en het contact met mensen. Herken je jezelf of een detacheringkandidaat hier in? Reageer dan op deze functie.

Wat ga je doen?
Als adviseur verkeer kun je direct aan de slag met het ontwikkelen van integraal verkeersbeleid, waarin we als gemeente besluiten hoe we op alle verschillende aspecten van verkeer willen handelen. Hiermee worden we consequenter naar onze inwoners toe, planmatiger voor de acties die we uitvoeren en is het helder voor bestuur en inwoner wat zij vanuit verkeer mogen verwachten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van de mensgerichte maatregelen en het inrichten van schoolomgevingen en sta je aan de lat voor het contact met inwoners bij dorpstafels en verkeerswerkgroepen van de verschillende kernen binnen de gemeente.

Je komt terecht in het Team Openbare Ruimte, een team van ongeveer 50 tot 60 collega’s, waarvan er zo’n 20 werkzaam zijn vanuit de gemeentewerf. Het team verkeer bestaat uit vier mensen op de kantoorlocatie in Zevenbergen en een medewerker van het serviceteam in Klundert. Het team verkeer kent een logische opbouw. De adviseur mobiliteit adviseert op strategisch en soms tactisch vlak en neemt deel aan regionale strategische overleggen. Jij richt je vooral op mensgerichte maatregelen, gedragsbeïnvloeding en het inrichten van schoolomgevingen. Je collega beleidsadviseur verkeer richt zich op het verdiepen in verkeersmodellen en adviezen richting VTH en RO. De medewerkers verkeer heeft het meeste contact met bewoners, behandelt meldingen en zorgt voor operationele besluitvorming. Je collega op de gemeentewerf is de ogen, oren en handen van het team verkeer.

Je bent regelmatig te vinden in een diversiteit van regionale en lokale overleggen en om de koek te verdelen qua verkeersmeldingen, zul jij ook een deel daarvan gaan oplossen.

Wie zoeken we?
Onze perfecte kandidaat heeft minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en heeft ervaring met het bestuurlijk adviseren. Met andere woorden, je hebt zelf college en raadsvoorstellen geschreven, je hebt bij bestuurders aan tafel gezeten en je begrijpt hoe de bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen in elkaar zitten. Je hebt een verkeerskundige opleiding aan de BUAS of soortgelijke opleiding afgerond. In uitzonderlijke gevallen kan ervaring zwaarder wegen dan opleiding. Je vindt het belangrijk om in contact te zijn met onze inwoners en bent communicatief vaardig.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.


 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsadviseur verkeer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.