thumbnail
thumbnail

Werkvoorbereider Groen.

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
geen bedrag
36 Groningen

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jul 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

17 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
De gemeente Midden-Groningen is op zoek naar een werkvoorbereider/toezichthouder groen en directievoerder. 

In deze afwisselende functie ben je één van de gezichten naar buiten van de gemeente. Grotendeels werk je zelfstandig, waarbij je de gemeente doorkruist om beheerprojecten te begeleiden of voor te bereiden, inventarisaties te verrichten of werkbesprekingen te houden. Verder vervul je in de projectvoorbereiding een rol binnen ons enthousiaste team vanaf de vestigingen in Slochteren en Zuidbroek. Je werkt hierbij samen met ervaren beheer- en beleidsmedewerkers. Je herkent jezelf in het profiel van een teamspeler die daarnaast ook graag zelfstandig een uitdaging aan gaat. Ook ben je bezig met het voorbereiden van beplantingsplannen in de meest brede zin, zoals het calculeren van projecten in ontwerp-, beheer- en bestekfase. Je geeft ook advies over de uitvoering van deze werken. Je stelt bestekken op volgens de RAW-systematiek. Verder maak je technische tekeningen. 

Als werkvoorbereider/toezichthouder groen en directievoerder werk je nauw samen met jouw collega’s van IBOR team ondersteuning en andere collega’s binnen IBOR. Ook zit je regelmatig met externe partijen om tafel om zaken te bespreken. 

Kandidaatomschrijving
Je staat positief in het leven. Je werkt aan een goede klantbeleving en stuurt op verwachtingen van de klant. Je weet wanneer je zelfstandig kunt handelen en wanneer je binnen je team moet overleggen. Je bent sterk in samenwerken en anderen meenemen in waar je mee bezig bent. Ook een advies opstellen is geen probleem voor je.

Een afgeronde opleiding HBO maar MBO Cultuurtechniek / groenvoorziening is ook van harte welkom.
Je hebt kennis van tekenprogramma's en besteksoftware (Bakker en Spees of GWW)
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het groen.

Eisen

  • Uit je cv blijkt dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in het werk als werkvoorbereider / toezichthouder groen.

  • Een afgeronde opleiding HBO of MBO Cultuurtechniek of groenvoorziening.Kennis van tekenprogramma's en besteksoftware. Dit moet blijken uit je cv.

Gunningscriteria

  • Relevante werkervaring

  • Gebiedskennis

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Werkvoorbereider Groen. die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.