thumbnail
thumbnail
W2024-06 Senior vergunningverlener WABO

Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
120
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Je gaat aan de slag als senior bij het team Vergunningverlening.

Dit team is een onderdeel van het werkatelier VTH.

Het team bestaat uit ca 20  personen (vergunningverleners op verschillende gebieden en  niveau’s).

Je bent vooral bezig met:

 • Inhoudelijk aanspreekpunt voor de vergunningverleners

 • Zelf afhandelen van complexe vergunningaanvragen

 • Deelnamen aan projecten m.b.t. huisvesting asielzoekers, arbeidsmigranten en flexwoningen en van daaruit de vergunningaanvragen afhandelen.

Kandidaatomschrijving
Werken bij gemeente Meierijstad betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt (Omgevingswet) en boordevol ambitie (Zelforganisatie) zit. Dat moet ook, want ook al hebben we mooie dingen bereikt, de samenleving blijft veranderen. Meierijstad is in beweging.

Je snapt de technische wereld van bouwen en vergunning verlenen, je bent in staat om buiten de vaste kaders te denken en bent goed op de hoogte van de veranderingen die er aan komen. Op basis van jouw expertise en vanwege je hoge gunfactor en daadkracht weet je veranderingen tot stand te brengen op inhoud en procesmatig werken.

Je werkt nauw samen met de leidinggevenden van VTH en GOeP en de kwaliteitsmedewerker van het werkatelier VTH.

Kandidaat maakt gebruik van eigen devices (smartphone en laptop).
Kandidaat heeft een VOG die niet ouder is dan 3 maanden

Eisen

 • Werk- en denkniveau
  Je hebt een HBO werk- en denkniveau, dit dient te blijken uit het cv.

 • Gerichte werkervaring
  Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in de functie van senior-vergunningverlener WABO. Je beschikt over gedegen en actuele kennis en ervaring op het gebied van het proces vergunningverlening WABO, Omgevingswet en Wet kwaliteitsborging. Ervaring met de voorbereiding van huisvesting van ontheemden, asielzoekers en arbeidsmigranten en de vergunningaanvragen hiervoor afhandelen. Ervaring met de voorbereiding van bouw van flexwoningen en de afhandeling van de vergunningaanvragen hiervoor. Dit dient te blijken uit het cv.

 • Inzetbaarheid
  Per direct of op korte termijn inzetbaar.

Gunningscriteria

 • Procesmatig werken
  Kandidaat heeft bij voorkeur aanvullende kennis op het gebied van procesmatig werken en het implementeren daarvan binnen het vakgebied vergunningverlening.

 • Competenties
  Analytisch vermogen: Je kunt het vraagstuk goed analyseren, Het houdt in dat je probleemoplossend kunt nadenken door het vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. ook kun je snel hoofd- en bijzaken onderscheiden. Kwaliteitsgerichtheid: Hoge kwaliteitsnorm hanteren en streven naar voortdurende verbetering en borging kwaliteit. Doorzettingsvermogen: Is een doorzetter die net zo lang doorgaat, ook bij tewgenslag, tot het doel bereikt is.

 • Interview
  Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  In het gesprek wordt verder ingegaan op de functie eisen en gunningscriteria.

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Senior vergunningverlener WABO een cursus Instructievaardigheden, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de W2024-06 Senior vergunningverlener WABO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.