thumbnail
thumbnail

Regievoerder financiële problematiek Jeugdhulp aanbieder

Mosae Forum 10, 6211 DW Maastricht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
Limburg

Publicatiedatum:

24 mei 2024
De gemeente Maastricht is als centrumgemeente het bevoegd gezag voor de jeugdregio Zuid-Limburg die bestaat uit de 16 Zuid-Limburgse gemeenten. In deze hoedanigheid wordt onderstaande uitvraag gedaan.
De aanbesteder is in verband met de problematiek bij een jeugdhulpaanbieder op zoek naar een regievoerder ter vervanging van de huidige regievoerder.
Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Regievoerder financiële problematiek Jeugdhulp aanbieder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.