Organisaties / Gemeente Maastricht
Gemeente Maastricht
Mosae Forum 10, 6211 DW Maastricht, Nederland
Limburg
Werken bij de gemeente Maastricht biedt unieke kansen voor zzp'ers. Gelegen in het hart van Limburg, met meer dan 122.000 inwoners, is Maastricht een bruisende stad waar alle kansen als freelancer kunt benutten. Ontdek de veelzijdige projecten en de samenwerking met diverse disciplines!

Over Gemeente Maastricht

Maastricht is een stad met allure, groot genoeg voor interessante opgaven en klein genoeg om elkaar te kennen. In Maastricht werken 1.700 collega’s voor het college en de gemeenteraad. Samen met externe partners, bedrijven en zo’n 121.000 inwoners werken wij aan een prachtige stad en regio.

‘Maastricht, stad van verbondenheid' is de titel van het coalitieakkoord 2022-2026.  En die verbondenheid geldt ook voor het werken bij de gemeente Maastricht. Hier werken we 'Samen met plezier voor Maastricht'. Samen met 1.700 collega's, 121.000 inwoners, onze externe partners, het college en de gemeenteraad werk je aan verbondenheid met de stad, in de stad, en verbondenheid van de stad met haar partners en de regio.

Werken voor Maastricht betekent niet alleen werken voor een prachtige stad. Het betekent ook werk dat ertoe doet. Of je nu zorgt voor het leerlingenvervoer van huis naar school, een geboorte registreert, de prullenbakken leegmaakt, een persbericht schrijft over de val van de muur, balletles geeft of de jaarrekening opmaakt. Of je nu 't Mestreechs Volleks Tejater in de spotlights zet bij het Theater aan het Vrijthof of dat je zelf de show steelt tijdens een buurtbijeenkomst over de aanpak van parkeerdruk in een buurt. Of je nu de ICT-systemen van de gemeente veiliger maakt of de straten van Maastricht: samen maken we Maastricht. Hoe sjiek is dat?