thumbnail
thumbnail
Specialist Weerbare Overheid

Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
120
24 Noord-Brabant

Begindatum:

16 okt 2023

Einddatum:

16 apr 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

8 sept 2023

Specialist weerbare overheid

In basisteam Maas & Leijgraaf werken de gemeente Land van Cuijk, Maashorst en Boekel samen binnen één geografisch gebied aan veiligheid. Dit doen zij met partners zoals de politie, belastingdienst, openbaar ministerie en de Taskforce RIEC.

Weerbare overheid

De Brabantse norm weerbare overheid is een handreiking aan gemeenten om criminele activiteiten te signaleren en te voorkomen. Criminelen maken gebruik van subsidieregelingen of vragen vergunningen aan voor hun criminele activiteiten. Dit vraagt om een overheid die weerbaar is tegen ondermijning. 

Jouw taken als specialist weerbare overheid bestaan uit het uitvoeren en borgen van de punten uit de ‘Brabantse norm weerbare overheid’ in de gemeenten binnen Maas & Leijgraaf. Waaronder specifieke aandacht voor veilige publieke taak (VPT). De Brabants norm bestaat uit de volgende onderdelen;

  1. Bewustwording & organisatie

  2. Informatiepositie & informatiebeveiliging

  3. Beleid & handhaving

  4. Integriteit & veilige werkomgeving

  5. Communicatie

De rol die hier van de specialist wordt verwacht is om als kartrekker te fungeren om deze thema’s aan te jagen én uit te voeren. De specialist weerbare overheid zorgt ervoor dat de gemeenten op de gestelde datum (31 december 2024) voldoen aan de ‘Brabantse norm weerbare overheid’ en zet zich in om dit doel pér gemeentelijke organisatie te bereiken. Je zoekt nadrukkelijk de samenwerking met medewerkers en leidinggevenden in de organisatie alsook externe deskundigen, zoals de politie en Taskforce RIEC. De specialist stemt veelvuldig af met basisteamprogrammaleider ondermijning én legt verantwoording af aan de coördinerend gemeentesecretaris ondermijning. Als concrete acties kun je denken aan communicatie, publiciteitscampagnes en/of een bijeenkomst.

Kandidaatomschrijving

De kandidaat heeft:
- een afgeronde HBO opleiding of minimaal 5 jaar werkervaring op HBO niveau;
- minimaal 3 jaar ervaring als projectleider, adviseur veiligheid of specialist HRM
- ervaring als katrekker binnen projecten op regionaal niveau rondom weerbare overheidInterviewplanning

De planning wordt nader bepaald.

Toelichting op rooster

Minimaal 24 uur verdeeld over minimaal 4 dagen. Je werkt 2 dagen op locatie Maashorst en 2 dagen op locatie Land van Cuijk.

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Specialist Weerbare Overheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.