thumbnail
thumbnail
Jeugdconsulent

Gemeente Maashorst

Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland

Sluit over 9 dagen
75
36 Noord-Brabant

Begindatum:

15 jun 2023

Einddatum:

1 sept 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Dit zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een splinternieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop uitvinden wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen.

Opdrachtomschrijving

  • Bijdragen aan inkorten van de wachtlijsten.
  • Voeren van verdiepende intakegesprekken met inwoners (cliënten) die om ondersteuning vragen op het gebied van Jeugdzorg.
  • Samen met de ouders/ verzorgers maken van een plan, met daarin passende (maatwerk) oplossingen, zoals de benutting van de eigen kracht, de mogelijkheden van sociale netwerken en voorliggende voorzieningen.
  • Voeren van regie op de eigen caseload. Als casemanager nemen van de regie in situaties waarbij er in het gezin/huishouden sprake is van meervoudige en complexe problematiek. Samenwerken in de keten met collega’s en afleggen van huisbezoeken.
  • In crisissituaties ben je in staat om flexibel en adequaat te handelen en de juiste besluiten te nemen.

Interviewplanning

De interviews staan gepland op maandag 12 juni 2023 (middag) op het gemeentehuis in Uden

Dienstencategorie

Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening

CPV code

85000000-9 - Gezondheidszorg en maatschappelijk werk

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Jeugdconsulent die deze organisatie zoekt?