thumbnail
thumbnail

Buitengewoon opsporingsambtenaar

Markt 145, 5401 EJ Uden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
60
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 sept 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

7 feb 2024

Omschrijving van de opdracht

Maak het in Maashorst als Buitengewoon opsporingsambtenaar!
Dit ga je doen

Als handhaver in Maashorst is geen dag hetzelfde. Samen met je collega, met wie je een koppel vormt, ben je dagelijks op pad in Uden. Je bent het gezicht voor de inwoners in een wijk die aan jullie is toegewezen. Met je collega’s en de wijkagent zie je erop toe dat de wijk leefbaar blijft. Je krijgt bijvoorbeeld een melding binnen over mogelijk ongeoorloofde bewoning van een pand. Of je richt je op geluidsoverlast, een afvaldumping of ziet toe op jeugdproblematiek etc. Het zijn dit soort thema’s waarop je handhaaft. Naast dat je controleert of mensen zich aan de wet houden, ga je na of bijvoorbeeld wordt voldaan aan specifieke voorschriften door bijvoorbeeld horecagelegenheden. Je wordt hét aanspreekpunt op een specifiek thema, maar handhaaft thema-breed.

Samen met de ketenpartners ga je bij overtredingen en overlast op zoek naar een oplossing. Je reageert op meldingen en handelt dit vlot administratief af via een app op je telefoon. En soms maak je een proces-verbaal op. Je staat voortdurend in contact met je collega(‘s) en bewoners. En met de wijkagent, met wie je handhavingsafspraken maakt en lopende zaken bespreekt. Ook ga je naar bijvoorbeeld wijkvergaderingen, om te horen welke uitdagingen er spelen op het gebied van veiligheid en leefbaarheid.

Dit zijn wij
Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een splinternieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop aan het uitvinden zijn wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen. Dit is precies de fase waarin jij mee kan en mag bouwen. Dus wil je écht impact maken? Dan is dit het moment om in te stappen.

Over impact gesproken: Maashorst barst van de ambities! In onze eigen gloednieuwe organisatie én in onze prachtige gemeente, waar het voor natuurliefhebbers en levensgenieters goed toeven is. Om een van onze ambities te noemen: Maashorst als toeristische streek op de kaart zetten. Letterlijk. We willen dat heel Nederland in 2026 weet waar Maashorst ligt. Ja, echt! Deze en andere plannen verwezenlijken we graag met een stel vrijzinnige pioniers, die zin hebben in een oer-Brabants avontuur. Zie jij het al voor je? Dan ontmoeten we je graag. De soep staat klaar.

Kandidaatomschrijving
Passen we bij elkaar?

Werken in Maashorst past bij jou als je het leuk vindt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze nieuwe gemeente en ertegen kunt dat dit soms gepaard gaat met wat turbulentie. Het belangrijkste? Dat je verantwoordelijkheid neemt en energie toevoegt aan ons team. Om succesvol te zijn in deze functie breng je daarnaast het volgende mee:

 • Een relevant mbo-diploma, HTV Opleiding (handhaver veiligheid en toezicht);

 • In het bezit van een boa getuigenschrift;

 • Ervaring als BOA bij een gemeente

 • Rijbewijs B;

 • RTGB;

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ook is het fijn als je een woordje Engels spreekt;

 • Bereid om s ’avonds, in het weekend of op feestdagen te werken

 • Het vermogen om geduldig en dienstbaar te werk te gaan, waarbij je de communicatieve vaardigheden hebt om gedragsverandering voor elkaar te krijgen en kunt omgaan met (verbale) weerstand.

Eisen

 • Ervaring als boa bij een gemeente

 • Aantoonbare ervaring als buitengewoon opsporingsambtenaar bij een gemeente.

 • Opleiding en getuigenschrift

 • Een relevant mbo-diploma, bijvoorbeeld HTV Opleiding (handhaver veiligheid en toezicht) en is in het bezit van een boa getuigenschrift.

Beschikbaarheid
De kandidaat is beschikbaar per 1 maart 2024 voor 36 uur.

Gunningscriteria
Weging prijsdeel: 25 %

Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
In de motivatiebrief willen we graag het volgende terugzien:

 • Affiniteit met de opdracht binnen gemeente Maashorst

 • Affiniteit met de gemeente en noodopvang

Weging: 20 %

 • Aantal jaar ervaring als boa binnen een gemeente

  • 3 jaar ervaring (5 %)

  • 5 jaar ervaring (10 %)

  • 7 jaar ervaring (15 %)

 • Aantal jaar ervaring als boa bij een noodopvang

  • 3 jaar ervaring (5 %)

  • 5 jaar ervaring (10 %)

  • 7 jaar ervaring (15 %)

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. In het interview toetsen we de competenties welke genoemd zijn in de kandidaatomschrijving. Ook kijken we of we een onderlinge klik hebben. 

Weging: 25 %

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Buitengewoon opsporingsambtenaar die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.