thumbnail
thumbnail
Wegbeheerder

Hanzeweg 8, 7241 CR Lochem, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
18 Gelderland

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

24-09-2022

Begindatum:

01-10-2022

Einddatum:

01-10-2023

Uren per week:

18

De opdracht bestaat uit het verrichten van werkzaamheden voor het team Civiel en Groen van de Afdeling Ruimte. De in te huren wegbeheerder werkt nauw samen met  de medewerkers van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het instand houden van de gemeentelijke gebiedsontsluitingswegen. Het gaat daarbij met name om het beheer van de wegen met een lokale en bovenlokale functie.  

Je plant en budgetteert op systematische wijze de voorbereiding en uitvoering van activiteiten die erop gericht zijn, dat de weg de bestaande functie kan blijven vervullen. Je voert ook inspecties en metingen uit om de bestaande toestand van de weg te bepalen. Je bent belast met het aanbestedingsbeleid op de onderhoudswerken. Je verzorgt de voorbereiding en draagt bij aan het aanbestedingsproces van het onderhoudsproject. Na de gunning pak je de uitvoering op van het project. In samenspraak met de aannemer zorg je voor een goede realisatie van het project. Je voert toezicht op het werk van de aannemer en hebt veel contact met bewoners.

Je zorgt voor een vlotte, veilige en comfortabele afwerking van het verkeersaanbod. 

Knelpunten in het project herken je. Je bent in staat hiervoor oplossingen te bedenken en deze oplossingen presenteer je aan het management. Je verzorgt de interne en externe communicatie rondom het project en je rapporteert aan het management over de inhoudelijk en financiële aspecten.

De werkzaamheden bestaan uit: 

- beheer wegen met een lokale en bovenlokale functie;

- plannen en budgetteren van de voorbereiding en uitvoering van het beheer;

- uitvoeren inspecties en metingen;

- ontwikkelen van het aanbestedingsbeleid op onderhoudswerken;

- verzorgt het aanbestedingsproces van het onderhoudsproject en zorgt voor de realisatie van het project;

- voert toezicht op het werk van de aannemer;

- verzorgt de in- en externe communicatie rondom het project, inclusief de financiële aspecten.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Wegbeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.