thumbnail
thumbnail

Medewerker Beheer Grondzaken

Stadhuisplein 1, 2311 EJ Leiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
90
24 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 aug 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

3 feb 2024

Waar kom je werken?
ONS TEAM bestaat uit 6 medewerkers waarvan één medewerker beheer grondzaken. Je gaat deel uit maken van het resultaatteam Maatschappelijk Domein, dat bestaat uit het Team Vastgoed, de backoffice Wmo, team beleid en team Openbare Orde en Veiligheid. Team Vastgoed bestaat uit één beleidsmedewerker, drie medewerkers beheer vastgoed, één technisch beheerder en een administratief medewerker. Collega’s in het team dragen gezamenlijk maar ieder vanuit hun eigen functie bij aan de teamresultaten. Uitdagingen worden gezamenlijk aangepakt en collega's helpen elkaar om doelstellingen te behalen. Samen ben je verantwoordelijk voor budgetten, capaciteit, HRM gerelateerde zaken en het leveren van een bijdrage aan managementrapportages.

De functie
Als medewerker grondzaken houd jij je bezig met de uitvoering van en advisering over aan- en verkoop van gronden, onteigening, grondverwerving en gronduitgifte. Ook ga je over verhuur en verpachting van gronden en over het vestigen van zakelijk recht. Jij bent onze specialist in privaatrechtelijke overeenkomsten en bent verantwoordelijk voor onze gemeentelijke eigendomsadministratie. Kortom: je bent ónze vraagbaak op het gebied van grondtransacties. In deze functie handel je zelfstandig de aan- en verkoop van gronden af. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de asset Grondzaken ben je inzetbaar op de andere assets binnen team vastgoed. Te denken aan het afstoten van gemeentelijke gebouwen of de inkoop van energie.

Waar ga je je verder mee bezig houden?

Dit combineer je met:

 • Juridische vraagstukken, het uitwerken van overeenkomsten, de administratieve verwerking en het opstellen van openbare inschrijvingen en publicaties.

 • Geef je opdracht tot taxaties van gronden en gebouwen.

 • Daarnaast adviseer je het bestuur over het beleid van gemeentelijke grondzaken.

 • Je signaleert en analyseert daarbij landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen en vertaalt deze in voorstellen op het terrein van grondzaken in de breedste zin.

 • Het onderhouden van de relatie en het monitoren van afspraken met betrokken en relaties, zoals de rentmeesters die enkele pachtovereenkomsten beheren in de Leiderdorpse polders.

 • Het is belangrijk dat je kennis en overzicht behoudt op de dynamische omgeving waarbinnen je werkzaam bent. Je bent in staat om snel te schakelen, accuraat te werken en dienstverlenend te handelen. De doorontwikkeling van het team en de organisatie zijn van belang. Jij levert daarin een actieve bijdrage. Wij verwachten van jou verbetervoorstellen voor lopende processen en jouw input voor hoe we dingen beter en/of eenvoudiger kunnen maken. Hiernaast heb jij een aandeel in team brede taken.

Eisen

 • Minimaal 2 jaar ervaring met de uitvoering van en advisering over aan- en verkoop van gronden, onteigening, grondverwerving en gronduitgifte in een gemeente

 • Ervaring met adviseren aan bestuurders

Gunningscriteria

 • Inschrijver dient een CV te overleggen van maximaal drie (3) pagina’s en een motivatiebrief van maximaal één (1) pagina. waarin de opleiding(en) en werkervaring van de aangeboden kandidaat staat beschreven. De aanbestedende dienst wenst in deze documenten in ieder geval de volgende aspecten terug te zien:

  • Afgeronde juridische opleiding

  • Ervaring met het inwerken van mensen/ overdragen van kennis

 • De kandidaat wordt voor het gesprek uitgenodigd wanneer deze is beoordeeld met een “8” of hoger voor het CV en motivatiebrief. De aanbestedende dienst wenst in het gesprek in ieder geval de volgende aspecten terug te zien:

  • Communicatief vaardig

  • Accuraat

  • Dienstverlenend

  • Onderhouden van een netwerk

 • Voor deze uitvraag geldt een plafond bedrag van €90, -(uurtarief). Inschrijving boven dit bedrag worden terzijde gelegd. Het tarief dient uitsluitend vermeld te worden op het offerte/prijs-formulier. Het is niet toegestaan om het tarief te vermelden op andere documenten zoals het CV en de Motivatiebrief. Uw inschrijving kan dan ter zijde worden gelegd.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Medewerker Beheer Grondzaken die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.