thumbnail
thumbnail

Medewerker vergunningen en leefomgeving

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
8 Friesland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Bij de Gemeente Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Vergunningverlener - Brandveiligheid
8-24 uur per week

De gemeente Leeuwarden is op zoek naar een vergunningverlener voor de duur van een jaar met kans op verlenging (8-24 uur per week) die werkzaam zal zijn op het gebied van brandveiligheid. 

Wat ga je doen?
Je gaat onderdeel uitmaken van het team Plannen & Vergunningen (onderdeel van de sector Duurzame Omgevingskwaliteit). Wij verlenen omgevingsvergunningen en maken ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk. Daarnaast toetsen we wet- en regelgeving en geven advies op het terrein van het omgevingsrecht en doen dit in nauwe afstemming met onze collega’s van team Toezicht en Advies. Het team bestaat uit adviseurs op het terrein van planologie, bouw, monumenten, brandveiligheid, constructie en bezwaar- & beroepszaken. In totaal bestaat het team uit circa 25 personen.

Binnen het team werk je nauw samen met je collega’s op het gebied van brandveiligheid. Daarnaast treedt je op als sparringpartner voor je directe collega’s binnen de sector. Van jou wordt verwacht dat je actuele en specialistische kennis over regelgeving inbrengt over (complexe) brandveiligheidsvraagstukken. Daarnaast beschik je over aantoonbare ervaring met werken binnen een gemeentelijke organisatie. Je werkt in teamverband samen met een collega vergunningverlener brandveiligheid. 

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het beoordelen van vergunningen op het gebied van brandveiligheid;

 • Advisering bij (ver)bouw van gebouwen en complexen op het gebied van brandveiligheid;

 • Advisering bij complexe vraagstukken rondom brandveiligheid en meedenken in oplossingen; 

 • Het onderhouden van contact met in- en externe klanten; 

 • Actieve kennisdeling op het gebied van brandveiligheid met collega adviseurs/vergunningverleners. 

Wie ben jij? 
Jij bent een proactieve vergunningverlener die onder druk weet te handelen waarbij je stevig in je schoenen staat. Je bent nauwkeurig en kunt gedegen omgaan met tegenstrijdige belangen waarbij je werkt vanuit mogelijkheden problemen weet op te lossen.
 
Aanvullend beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een bouwtechnische opleiding en goede kennis van de bouwpraktijk;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied brandveiligheid bij een gemeente, brandweer, veiligheidsregio, omgevingsdienst, adviesbureau;

 • In het bezit van brandpreventiedeskundige 1 of Brandmeester preventie diploma (of gelijkwaardig);

 • Aanvullend ben je opgeleid op het gebied van FSE, brandmeldinstallaties, sprinkler, RWA, externe veiligheid, brandoverslagberekeningen en grote brandcompartimenten;

 • Ervaring met Fire Safety Engineering en beoordelen van gelijkwaardige oplossingen;

 • Naast collegialiteit en teamgerichtheid beschik je over de juiste competenties om op locatie te kunnen beoordelen wat nodig is tot een goede planvorming. 

Waar ga je werken?
Wij zijn met een kleine 130.000 inwoners de grootste gemeente van Fryslân. Leeuwarden is het bestuurlijke, economische en culturele zwaartepunt van de provincie. We zijn een energieke organisatie met een verscheidenheid aan boeiende vraagstukken. Met bijna 2.000 medewerkers werken we aan de realisatie van de ambities van de gemeente en de uitvoer van diensten voor onze burgers en ondernemers. 

De sector Duurzame Omgevingskwaliteit (DOk) is een sector waar het goed werken is. Medewerkers hebben hart voor de zaak en hebben met elkaar zorg en aandacht voor de kwaliteit van de fysieke leefomgeving. We werken en handelen onder het motto van de Omgevingswet: ‘ruimte voor ontwikkeling en waarborgen voor kwaliteit’. We zijn een toekomstbestendige sector met kennis van zaken. Wij geven de strategie en het beleid vorm en zijn nauw betrokken bij de uitvoering daarvan. We verlenen vergunningen, houden toezicht en handhaven waar nodig op het gebied van bouw- en milieuveiligheid. We hebben zorg voor Erfgoed en Monumenten en kwaliteit van bodem en water. Binnen de sector DOk krijg je ca. 110 betrokken professionals als collega. 

Eisen

 • Akkoord met de Algemene Inhuurvoorwaarden Inhuurdesk Gemeente Leeuwarden

 • Aanbieder is akkoord met de volgende artikelen mbt het door-/uitlenen van personeel:

  • Opdrachtnemer enkel Inhuurkrachten zal inzetten met wie hij zelf een arbeidsovereenkomst is aangegaan of met wie hij zelf een vooraf door de Belastingdienst goedgekeurde (model)overeenkomst van opdracht is aangegaan op basis van Tussenkomst (tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen) die toeziet op de op basis van een overeenkomst van opdracht ex artikel 7:400 BW uit te voeren werkzaamheden voor de Klant of Opdrachtnemer in de vorm van een Maatschap werkzaamheden verricht onder een overeenkomst van opdracht ex artikel 7:400 BW voor de Klant.

  • Indien de Opdrachtnemer Inhuurkrachten wenst in te zetten die niet bij haar in dienst zijn, kan dat slechts na schriftelijke toestemming van Het Flexhuis B.V. c.q. de Klant. Het Flexhuis B.V. c.q. de Klant heeft het recht aan deze inzet voorwaarden te verbinden, mede ter zekerstelling van haar eventuele verplichtingen jegens derden, waaronder begrepen de Belastingdienst en de Uitvoeringsinstellingen.

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een bouwtechnische opleiding en goede kennis van de bouwpraktijk;

 • Aangeboden tarief is inclusief reiskosten

 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied brandveiligheid bij een gemeente, brandweer, veiligheidsregio, omgevingsdienst, adviesbureau;

 • In het bezit van brandpreventiedeskundige 1 of Brandmeester preventie diploma (of gelijkwaardig);

 • Aanvullend ben je opgeleid op het gebied van FSE, brandmeldinstallaties, sprinkler, RWA, externe veiligheid, brandoverslagberekeningen en grote brandcompartimenten;

 • Ervaring met Fire Safety Engineering en beoordelen van gelijkwaardige oplossingen;

Wensen

 • Kandidaat is

  • Zelfstandig zonder personeel (ZZP) obv van een goedgekeurde TUSSENKOMST modelovereenkomst van de Belastingdienst (bij gunning verplicht nummer overeenkomst communiceren) (0 Punten)

  • Aangeboden obv Uitzenden/Detachering (0 Punten)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker vergunningen en leefomgeving die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.