thumbnail
thumbnail

Adviseur

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Friesland

Begindatum:

1 sept 2024

Einddatum:

31 aug 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Projectleider Civiele Techniek 

Let op: bij het aanbieden van een kandidaat de daadwerkelijke beschikbaarheid invoeren en de juiste antwoorden geven op de beoordelingscriteria.

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding richting Civiele Techniek? Ben je graag betrokken als adviseur/projectleider bij infrastructurele  projecten in een complexe stedelijke omgeving? En heb je hierbij ruime ervaring als projectleider. Dan is deze functie misschien iets voor jou! 

Wat ga je doen?
Als projectleider Civiele Techniek leid je meerdere multidisciplinaire projecten.  Het gaat hierbij onder andere om de aanleg van uitbreidingsplannen en bedrijventerreinen, reconstructies en vervanging van riolering, verhardingen en kunstwerken.
 Hiervoor stel je projectopdrachten samen en verzorg je  rapportages aan de opdrachtgever. Belangrijke onderwerpen hierin zijn financiën, kwaliteit, planning en interne en externe communicatie.  Tevens treed je op als vakinhoudelijk adviseur op in projectgroepen of voor collega’s.

Daarnaast:

  • Voer je inhoudelijke werkzaamheden uit zoals opstellen en bewaken van planningen, opstellen van offerte-aanvragen en beoordelen van de offertes, organiseren van aanbestedingen,  directievoeren bij de uitvoering van infrastructurele werken; 

  • Verzorg je het overleg met externe stakeholders zoals burgers en bedrijven, K&L-bedrijven, openbaar vervoerbedrijven, hulpdiensten;

  • Lever je  een bijdrage aan verdere professionalisering van het team;

  • Houd je je bezig met vertegenwoordiging en klachtenafhandeling. 

Wie ben jij?
Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau richting Civiele Techniek afgerond. Je hebt ruime ervaring in een (soort)gelijke functie, bij voorkeur binnen een overheidsinstelling. Jouw concrete ervaring is te vertalen naar projectmatig werken en aanbestedingstrajecten. Verder ben je bedreven als projectleider van complexe projecten in een binnenstedelijke omgeving.  Daarnaast beschik je over een professioneel netwerk. Tenslotte ben je aantoonbaar resultaatgericht, kun je onder druk werken en presteren en beschik je over goede communicatieve eigenschappen.

Spreekt deze functie je aan, maar voldoe je (nog) niet aan alle bovenstaande criteria? En heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Dan nodigen we je zeker uit om te reageren.

Gevraagde competenties  

  • Omgevingsbewust: je ziet in welke omgeving het project moet worden uitgevoerd en hebt aandacht voor veiligheid, bereikbaarheid en politieke sensitiviteit;

  • Communicatief vaardig: je hebt contact met collega’s, maar ook met bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden. Je kunt je moeiteloos aanpassen aan je gesprekspartner en beschikt tevens over overwicht en overtuigingskracht;

  • Samenwerken: je kunt goed samenwerken met collega’s, externe partijen en belanghebbenden;

  • Nauwkeurig: je zorgt voor actuele, betrouwbare en volledige digitale dossiervorming. 

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij het team Civiele Techniek van de sector Inrichting en Beheer Buitenruimte. In de sector werken zo’n 350 mensen; het ontwerp, de inrichting en het beheer van de buitenruimte wordt hier vormgegeven en uitgevoerd.  Het team Civiele Techniek is verantwoordelijk voor de civieltechnische voorbereiding en uitvoering van projecten. Het gaat hierbij onder andere om de aanleg van uitbreidingsplannen, infrastructurele projecten, bedrijventerreinen en onderhoud van voor asfalt-, elementenverhardingen, riolering, openbare verlichting , groen en kunstwerken.  

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.