thumbnail
medewerker backoffice uitkeringsadministratie PW

Gemeente Land van Cuijk

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Financieel-administratief
Sluit vandaag
70
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

20-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

30-11-2022
Je beheert de specifieke administraties en regelingen op het gebied van de Participatiewet (PW). Berichtenverkeer, het controleren van invoergegevens, administratief afhandelen van consulentenvragen, verzorgen van beschikkingen zijn onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Ook kun je je bezig houden met IOAW/IOAZ en minimabeleid, de mutaties van inkomsten, het herberekenen en boeken van vorderingen, het berekenen van de eerste betaling van de uitkeringen aan cliënten en de periodieke betalingsrun, het uitvoeren van derdenbeslag, en het behandelen van informatieverzoeken van deurwaarders.
Samen met leveranciers stem en sluit jij verschillende administratieve en financiële processen, zoals leveringen en invoering  en verwerking van facturen, af. Daarnaast controleer jij die facturen en houd je budgetten bij. 
Kennis, ervaring en kunnen werken met de Suite Sociaal Domein is een vereiste.
Je werkt samen met een team van professionals waarmee je er samen voor zorgt dat de backoffice van het sociaal domein goed functioneert.

Kandidaatomschrijving

We zoeken kandidaten die over goede analytische en communicatieve vaardigheden beschikken, en een goed inlevingsvermogen. Je kunt goed samenwerken met interne en externe partijen, en ook zelfstandig werken.  Je bent nauwkeurig en je bent stressbestendig. Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met de Suite Sociaal Domein.

Interviewplanning

25 mei 2022

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

75000000-6 - Diensten voor openbaar bestuur, defensie en sociale verzekering

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de medewerker backoffice uitkeringsadministratie PW die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.