thumbnail
thumbnail

HR-salarismedewerker

Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
85
32 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mei 2023

Einddatum:

1 sept 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

14 mrt 2023

We zoeken een salarisadministrateur (Bij voorkeur ervaring en systeemkennis van Motion/Centric). Hij/zij kan snel doorzien hoe onze salarisadministratie is vormgegeven en kan de piekwerkzaamheden mbt de reiskostendeclaraties en overige mutaties opvangen. Ook moeten de verschillende dienstjubilea nog geregistreerd worden in het systeem.

Er wordt minstens 50% aanwezigheid op kantoor verwacht, bij voorkeur meer.

Kandidaatomschrijving

We zoeken iemand die ervaring heeft met het inrichten van een begrotingsmodule. Waarin de betalingen van de lonen worden geborgd.

Interviewplanning

De gespreksdatum is nader te bepalen.

Toelichting op rooster

Er wordt minstens 50% aanwezigheid op kantoor verwacht, bij voorkeur meer.

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing
Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de HR-salarismedewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.