thumbnail
BRP specialist

gemeente Harlingen

Voorstraat 35, 8861 BD Harlingen, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 70,00
24 Friesland

Publicatiedatum:

25-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

01-02-2023

Uren per week:

24

Wie zijn wij?

De gemeente Harlingen, de stad aan het wad, is een betrouwbare en dienstverlenende organisatie, gericht op mens, werk en ontspanning. De gemeente toont zich bewust verantwoordelijk voor het welzijn van de Harlinger gemeenschap. Op de organisatie van de gemeente kan het bestuur bouwen evenals de inwoners, bedrijven, instellingen en toeristen die er graag een beroep op doen. De medewerkers van de gemeente zijn trots op hun organisatie en de resultaten die worden bereikt.

Het onderdeel BRP valt binnen het team KCC, burgerzaken en onder de afdeling dienstverlening. Het is een klein, gezellig team waarin humor erg belangrijk is! Je werkt nauw samen met je directe collega’s en de collega’s van de servicebalie (receptie en telefonie). Omdat het een klein team is, heb je veel verschillende taken en zul je snel moeten kunnen schakelen.  Geen dag is hetzelfde op deze dienstverlenende afdeling!

Als BRP Specialist zorg jij ervoor dat burgers geadviseerd worden in complexe BRP zaken. Je bent gedreven om de kwaliteit van BRP te handhaven en je zorgt samen met collega’s ervoor dat het proces van A tot Z volgens wet- en regelgeving verloopt. Kom jij ons team versterken?

Dit ga je doen

 • Berichtenverkeer, complexe mutaties en actualiseren van gegevens.
 • Beoordelen en verwerken van buitenlandse brondocumenten en eerste inschrijvingen.
 • Beheren en verwerken van gegevens in de basisregistratie personen.
 • Behandelen van vraagstukken met betrekking tot optie, naturalisatie en internationaal privaatrecht
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles
 • Je bent een vraagbaak voor burgers, collega’s en instanties
 • Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan interne controle proces, beleidsaanpassingen en  het toepassen van wetswijzigingen

Wie ben jij
Als BRP Specialist ben je handig met systemen. Je werkt dienstverlenend en klantgericht. Samenwerken gaat je gemakkelijk af en je bent communicatief vaardig. Jouw sterkste kant is dat je een analytisch vermogen hebt en initiatiefrijk bent.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je beschikt over de volgende eisen:

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding.
 • Je hebt een opleiding/cursus als BRP Specialist afgrond.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring hebt als BRP specialist
 • Je hebt kennis en ervaring met Centric applicaties bij voorkeur Key2burgerzaken

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de BRP specialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.