thumbnail
thumbnail
Consulent Voedselbank (tijdelijk)

Taurusavenue 100, 2130 LS Hoofddorp, Nederland

Sociaal Domein
Sluit over 3 dagen
geen bedrag
32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

25-01-2023

Sluitingsdatum:

08-02-2023

Begindatum:

03-03-2023

Einddatum:

27-10-2023

Uren per week:

32

Omschrijving van de opdracht
Als consulent Voedselbank geef je advies aan de Voedselbank over toekennen en afwijzen voedselpakket. Dit doe je door het vaststellen van het vrij te besteden deel van het inkomen van de klant. De aanvragen worden ontvangen via een melding. De melding wordt door de ondersteuners naar de consulent Voedselbank gemaild. Als consulent Voedselbank bespreek je de financiële situatie van de klant. Je bepaalt of de aanvrager mogelijk recht heeft op een voedselpakket. Dit advies breng je uit naar de voedselbank. De voedselbank bepaalt of de aanvrager hier recht op heeft en informeert de aanvrager over het genomen besluit.  De afhandeling vindt plaats en wordt door jou administratief bijgehouden. Je houdt een overzicht bij en controleert dit wekelijks met het overzicht dat de Voedselbank bijhoudt. Er is bijna dagelijks contact met de Voedselbank en je neemt deel aan het operationeel overleg. 

Kandidaatomschrijving
Je gaat accuraat te werk. Je kan werken aan de hand van een stroomschema om tot een advies te komen. Je beschikt over goede gespreksvaardigheden. Die pas je toe tijdens het gesprek met de klant in de spreekkamer of wanneer je de aanvrager en organisaties telefonisch te woord staat. Hiernaast pas je jouw gespreksvaardigheden toe om te overleggen met de Voedselbank. 

Naast de bovengenoemde competenties, vinden wij het belangrijk dat je:

 • beschikt over een op de functie gerichte MBO-opleiding;

 • ruime relevante werkervaring in een soortgelijke functie;

 • kennis en ervaring hebt met  de doelgroep.

Eisen

 • Voor de functie relevant MBO-diploma

 • Liefst eerder werkzaam geweest in het segment schulden & armoede

 • Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZPIn verband met de Wet Deregulering Arbeidsverhoudingen (Wet DBA) is beoordeeld of sprake is van een arbeidsovereenkomst indien een zzp’er de opdracht zou verwerven. Aangezien er een aanmerkelijk risico op de aanwezigheid van een gezagsverhouding is en vrije vervanging van de inhuurkracht niet wenselijk/realistisch is, is de gemeente van oordeel dat het risico op een arbeidsovereenkomst te hoog is. Daarom kan een zzp’er niet rechtstreeks inschrijven op deze opdracht. Het begrip zzp’er dekt de lading overigens niet geheel. Hieronder wordt bijvoorbeeld ook een BV begrepen, die de directeur/groot aandeelhouder (DGA) wil detacheren, zonder dat er een gezagsverhouding bestaat tussen de BV en de te detacheren persoon. Een zzp’er/DGA als hierboven bedoeld kan alleen inschrijven op de opdracht als hij/zij in dienst treedt van het detacherings-/payrollbedrijf. Kies Ja indien u zich hieraan conformeert.Referentie vereist

Gunningscriteria

 • kennis van zaken om adviezen uit te kunnen brengen ten aanzien van voedselbankaanvragen.

 • Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  • Taalkundig;

  • Kennis;

  • Affiniteit doelgroep

 • Beschikbaarheid in zowel periode 1 (32 uren) als periode 2 16 uren) geniet de voorkeur.

Interviewplanning

1e gesprek, en bij geschiktheid een tijdelijke aanstelling.

Toelichting op rooster

Rooster in overleg. LET OP: Periode 1 = 03 maart t/m 23 juni 2023 voor 32 uren per week. Periode 2 = 24 juni t/m 27 okt. 2023 voor 16 uren per week.

Dienstencategorie

Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Consulent Voedselbank (tijdelijk) die deze organisatie zoekt?