thumbnail
thumbnail

2 Subsidieverleners/adviseurs

Taurusavenue 100, 2130 LS Hoofddorp, Nederland

Sluit over 2 dagen
70
64 Zuid-Holland

Begindatum:

5 aug 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

64

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Subsidieverlener/adviseur
Wil jij iets betekenen voor de maatschappij en helpen om sectoren als cultuur, sport en welzijn te ondersteunen? Dan is de functie van subsidieverlener echt iets voor jou.

Jouw rol als medewerker subsidies
Als subsidieverlener ga je aan de slag in het team Subsidies. Jij zorgt er voor dat alle subsidieaanvragen goed verwerkt worden. Je beheert, coördineert en bewaakt subsidie(aan)vragen en je bent in staat om deze rechtmatig en financieel te beoordelen, te toetsen en af te handelen. Zorgvuldigheid en nauwkeurigheid zijn van belang. De aanvragen betreffen zowel jaarlijks terugkerende subsidies als eenmalige activiteiten en subsidieregelingen. Je zult zowel contact hebben met relaties als met collega’s van het cluster en andere afdelingen. Het is daarom belangrijk dat je gemakkelijk kunt communiceren.

In deze uitdagende functie werk je samen met je collega’s aan verschillende subsidiedossiers.

Waar ga je werken?
Cluster Samenleving, Sport en Cultuur

Binnen de gemeente heeft het Cluster Samenleving, Sport en Cultuur als opgaaf om het ‘samen leven’ te versterken. Samen met maatschappelijke partners verzorgt het cluster de beleidsadvisering op uiteenlopende beleidsvelden als sport, recreatie, cultuur, onderwijs, jeugd, welzijn, wonen en arbeidsmarkt. Je werkt met externe partners en collega's uit het sociale domein.  

Voor het cluster werken zo’n 50 mensen: collega’s die breed georiënteerd zijn en kunnen schakelen tussen verschillende rollen. Zij hebben hun voelsprieten en contacten midden in de samenleving en durven kritisch te zijn op haalbaarheid van initiatieven en bestuurlijke wensen. Zij weten de juiste balans te vinden tussen zakelijkheid en partnerschap ten aanzien van onze maatschappelijke partners op de gebieden sport, recreatie, cultuur, onderwijs, jeugd, welzijn, wonen en arbeidsmarkt.

Team Subsidies
Jouw team bestaat uit elf personen: twee juristen, subsidieadviseurs die proceshouder zijn voor meerdere accounts en vijf subsidiespecialisten die verantwoordelijk zijn voor de grotere politiek-sensitieve accounts. Wij zijn verantwoordelijk voor de behandeling van alle subsidieaanvragen binnen de gemeente Haarlemmermeer.

Binnen ons team vinden wij goede contacten belangrijk, we staan voor elkaar klaar en helpen elkaar als dat nodig is. We hebben regelmatig momenten waarin we elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen, nieuwe medewerkers voorstellen. 

Nadat je volledig bent ingewerkt kan je zelf bepalen op welke dagen je werkt met dinsdag als vaste kantoordag. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag met standaard kantooruren en we werken een deel van de tijd thuis (maximaal 50%).

Kandidaatomschrijving

Wat neem je mee?

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en houdt van het oplossen van problemen. Je bent in staat subsidieaanvragen te behandelen en te verwerken in ons systeem. Je bent zorgvuldig, nauwkeurig en bent bereid om bij te leren. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.

Naast de bovengenoemde competenties, vinden wij het belangrijk dat je:

 • Een afgeronde administratieve of juridische MBO/HBO opleiding.

 • Relevante en aantoonbare ervaring met het begeleiden en afronden van subsidieaanvragen,

 • Werkervaring binnen een administratieve functie;

 • Affiniteit met subsidies

 • Goede beheersing van  de Nederlandse taal

 • Je bent rustig, je vermindert stress in je omgeving, je kan lekker doorwerken en afhandelen.

Interviewplanning
Sollicitatiegesprekken worden voorlopig gepland op donderdag 1 augustus 2024.

Toelichting op rooster
We zoeken 2 subsidieverleners die elk 32 uur per week werken. Grotendeels wordt op kantoor gewerkt, maar sommige dagen - in overleg - kan thuis gewerkt worden.

Dienstencategorie
Diensten voor cultuur, sport en recreatie

Eisen

 • Kennis en ervaring: Affiniteit en/of praktische ervaring met subsidieverlening en relevantie wetgeving - moet blijken uit CV

 • Werkdruk: Bestand tegen werken onder grote tijdsdruk. In staat om bij anderen de werkdruk te verlagen door efficiënt te werken.

 • Secuur: Moet accuraat en secuur kunnen werken

Wensen

 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Moet blijken uit CV.

 • Moet foutloos brieven en beschikkingen in het Nederlands kunnen opstellen, en moet brieven en jaarrekeningen van verenigingen en instellingen snel en goed kunnen lezen. Communicatief vaardig.

 • Ervaring met begrotingen en jaarrekeningen. Moet blijken uit CV.

 • In staat om dossiers zelfstandig op te pakken en af te ronden. Zelf werk te zien. Weten wanneer je hulp moet vragen.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de 2 Subsidieverleners/adviseurs die deze organisatie zoekt?