thumbnail
WMO Consulent

Gemeente Etten-Leur

Roosendaalseweg 4, 4875 AA Etten-Leur, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
€80
24-36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

30-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

24-36

Organisatie
Etten-Leur is een ambitieuze gemeente, die trots is op haar goede voorzieningen en op de culturele en sportieve evenementen. Samen met onze inwoners, ondernemers, onderwijs, organisaties en andere overheden (onze 5 O’s) ontwikkelen we steeds. Ook een goede samenwerking met de regio is kenmerkend voor Etten-Leur. Elke dag zetten onze ruim 300 medewerkers zich met enthousiasme in, om van betekenis te zijn voor Etten-Leur. Dit doen we, zodat onze inwoners en bezoekers op een prettige manier kunnen wonen, werken en ontspannen. En kunnen zeggen: Je vindt het in Etten-Leur.

Functiebeschrijving
Het WMO-team van de afdeling Samenleving is op zoek naar een: WMO consulent voor 32-36 uur per week. Binnen de WMO staat dienstverlening gericht op zelfredzaamheid en participatie voorop. Hierbij staat de klant centraal en dat betekent maatwerk. Herken jij jezelf in deze aanpak? Ben je betrokken, sta je in nauw contact met je klanten en ben je in staat een goede relatie met klanten te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou! In je werk als WMO consulent is het resultaat het vertrekpunt. Er wordt aangesloten op de eigen verantwoordelijkheid van de klant en diens netwerk. Uiteraard binnen de wettelijke kaders. Dit doen we voor de gemeente Etten-Leur en de gemeente Zundert.

Waar ben je dan zoal mee bezig?

  • Je begeleidt het proces van aanmelding tot en met eventuele levering. Dit betekent dat je zowel frontofficetaken als backofficetaken hebt. Taken zijn onder andere onderzoeken, informeren en adviseren, kortdurende cliëntondersteuning en doorgeleiden en indiceren voor WMO-voorzieningen.

  • Je werkt nauw samen in de keten van welzijn, zorg en wonen.

  • Binnen het WMO team werken we wijkgericht in een subteam. In het subteam wordt het werk onder elkaar verdeeld.

  • Je plant zo snel mogelijk zelf de huisbezoeken, zodat klanten snel weten waar ze aan toe zijn.

  • Je rouleert mee in een schema voor telefonische dienstverlening.

  • Je werkt na een huisbezoek op kantoor of thuis verder uit, er kan flexibel gewerkt worden.

  • 1x per 3 weken zijn er 3 casuïstiekgroepen waar thema’s behandeld worden, inhoudelijke ontwikkelingen gedeeld worden en waar casuïstiek ingebracht kan worden.

Wie ben jij?
Jij bent bekend met het werkveld en de doelgroepen van de WMO. Het liefst heb je ervaring als WMO-consulent en het indiceren van WMO-voorzieningen. Ervaring met het indiceren van begeleiding is hierbij een pre. Het is voor ons belangrijk dat je in staat bent het onderzoek (sociaal domein) breed te doen en af te werken. In jouw handelen staat de klant centraal, samen met je collega’s streef je hetzelfde resultaat na. Ook ben jij in het bezit van een auto voor het afleggen van huisbezoeken. Je beschikt daarnaast over:

  • Een afgeronde HBO opleiding;

  • Relevante wetstechnische kennis van de WMO;

  • Ervaring met oplossingsgericht werken.

Uren & Werkdagen
Aantal uur per week: Minimaal 24, maximaal 36 uur per week.
Toelichting op uur per week: Minimaal 24, maximaal 36 uur per week.
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de WMO Consulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.