thumbnail
thumbnail
Teamleider Civiel- en Cultuurtechniek

Gemeente Etten-Leur

Roosendaalseweg 4, 4875 AA Etten-Leur, Nederland

Civiele Techniek
Sluit over 6 dagen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

25-01-2023

Sluitingsdatum:

03-02-2023

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

01-09-2023

Uren per week:

36

Interim Teamleider CCT
In het team Civiel- en Cultuurtechniek werken ongeveer 25 medewerkers aan civieltechnische vraagstukken binnen de gemeente Etten-Leur. Het team vormt planmatig en uitvoerend het hart van het Etten-Leurs openbaar gebied, zowel “grijs” als “groen”. Binnen dit team wordt invulling gegeven aan de advisering, voorbereiding en realisatie van de infrastructuur bij nieuwe ontwikkelingen maar ook het planmatig beheer van wegen riolering en groen en de hieruit voortkomende (groot-)onderhoudswerken. Verder heeft de afdeling ook landmeetkundige taken en is daarmee verantwoordelijk voor het actueel houden van de geoinformatie.
Je vormt samen met het afdelingshoofd en de andere 4 teamleiders de leiding van de afdeling Leefomgeving.
Krijg jij er energie van om leiding te geven aan professionals die zich bezighouden met strategische/tactische onderwerpen, projecten, maar ook collega’s die meer uitvoerende werkzaamheden verrichten? En heb jij affiniteit met het werkveld? Ben je tussen 1 maart en 1 september beschikbaar voor deze tijdelijke opdracht? Dan is deze functie iets voor jou!

Waar ben je als teamleider zoal mee bezig?

  • Je geeft leiding aan het team. Je ondersteunt, faciliteert en coacht de medewerkers, zodat zij hun werk goed kunnen doen. Je kunt makkelijk afwisselen in coachend leidinggeven en wanneer nodig een directe aansturing.  

  • Je bent een stevige gesprekspartner voor het afdelingshoofd, college, externe partners en overige collega’s;

  • Je stuurt op de uitvoering van wettelijke en bestuurlijke opgaven;

  • Je hebt een belangrijke rol in de uitvoering van de opgaven met betrekking tot de organisatieontwikkeling. De organisatieontwikkeling vraagt om het uitdragen van visie, heldere processen en sturing. Binnen de gemeentelijke organisatie zijn goede verbindingen en afstemming met alle afdelingen belangrijk voor het slagen van dit veranderproces;

  • Je gaat samen met je team mee in continue veranderingen en ontwikkelingen. Dit doe je door te sturen op resultaten, als team samen te werken en het actief betrekken en verbinden van medewerkers;

  • Je hebt aandacht voor de talenten en ontwikkeling van medewerkers.

Jouw profiel
Je beschikt over minimaal HBO+ of academisch werk- en denkniveau en hebt affiniteit met civiele techniek. Met je positieve energie en betrokkenheid weet jij medewerkers te enthousiasmeren het beste uit zichzelf en het team te halen. Je staat voor, naast en achter het team. Je coacht en zet de medewerkers in op hun talenten. Je geeft een zetje waar nodig, daagt uit en geeft vertrouwen en ruimte. Daarbij heb je oog voor de ontwikkeling van het team. Situationeel leidinggeven en feedback geven zit in je natuur.

Je hebt visie, bent in staat om te gaan met belangentegenstellingen en je weet daarin op gepaste wijze invulling te geven aan jouw positie en die van de gemeente. Je bent in staat om te sturen op resultaten, duidelijke prioriteiten te stellen en om beslissingen te nemen.  Door je omgevingsbewustzijn weet je bovendien een verbinding te creëren binnen het team en tussen afdelingen en externe partijen.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Teamleider Civiel- en Cultuurtechniek die deze organisatie zoekt?