thumbnail
Parkeerregisseur

Gemeente Etten-Leur

Roosendaalseweg 4, 4875 AA Etten-Leur, Nederland

Overig
Sluit morgen
Geen maximum
30 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

14-05-2022

Sluitingsdatum:

22-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

30-11-2022

Uren per week:

30
opdracht Parkeerregisseur

In Etten-Leur zijn wij volop aan de slag met het optimaliseren van ons parkeerbeleid. Daarom zoeken wij voor 6 maanden, met de mogelijkheid van verlenging tot 1 jaar, een: 
 Parkeerregisseur
Wat ga je doen:
  • Regie voeren: Je houd je bezig met de uitvoering van het parkeerbeleid en adviseert waar nodig (op basis van data), je draagt zorg voor de gemeentelijke parkeergarage/terreinen en je schakelt met collega’s van handhaving, bouwkunde, beheer, vastgoed en de publieksbalie over de gang van zaken.
  • Digitalisering: Je werkt aan de verdere digitalisering van de parkeersystematiek. Onder andere door middel van het invoeren van scanvoertuigen. Ook werk aan het optimaliseren van het gebruik van de parkeergarage/locaties.
  • Optimaliseren parkeerbeleid: je houd je bezig met het actualiseren en praktisch uitvoerbaar maken van het parkeerbeleid. Ook houd je hierbij in de gaten waar het nieuwe parkeerbeleid raakt aan het digitaliseringstraject. Ook denk je mee in de gebiedsontwikkelingen en revitaliseringsprojecten.
  • Financiële opbrengsten: Je monitort de financiële opbrengsten samen met de collega's van financiën, zowel chartaal, PIN als mobiel, van straat-en garageparkeren. Specifiek kijk je naar de jaarbegroting versus de gerealiseerde opbrengsten. Er ligt nog een taakstelling om extra inkomsten te generen.
  • Belangrijk onderdeel van de opdracht is te onderzoeken hoe de functie verkeer en parkeren kan worden opgezet en/of uitvoerende aspecten bij (interne of externe) uitvoerende diensten of dienstonderdelen kunnen worden belegd.
  • Onderhouden externe contacten: je onderhoudt contact met externe partijen, waaronder leveranciers en bewoners.

Eisen:
Ruime ervaring op het gebied van parkeerdossiers, organisatie en beleid. Je hebt een politieke antenne en bent klantvriendelijk.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Parkeerregisseur die deze organisatie zoekt?