thumbnail
thumbnail

Adviseur Bedrijfsvoering (Sociaal Domein)

Markt 14, 8161 EE Epe, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
32-36 Gelderland

Begindatum:

13 nov 2023

Einddatum:

10 mei 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

12 sept 2023

Omschrijving van de opdracht
Krijg jij energie van het correct opstellen en tijdig opleveren van de begroting en jaarrekening als onderdeel van de planning- en controlecyclus? Zie jij de samenhang tussen processen en systemen en weet je daarnaast adequaat advies te geven aan het bestuur en management met betrekking tot alle aspecten van de (financiële) bedrijfsvoering? En vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren die er (maatschappelijk) echt toe doet? Dan is dit jouw opdracht!

Je ondersteunt, ontzorgd en ontlast team bedrijfsvoering met de advisering richting vakafdeling Samenleving (Sociaal Domein) en het samenstellen van de producten van de P&C cyclus.

Verantwoordelijkheden
Jij draagt als Adviseur Bedrijfsvoering zorg voor:

 • Adviseren en ondersteunen van de vakafdeling Samenleving (Sociaal domein) betrekking tot de strategische aspecten van de (financiële) bedrijfsvoering en procesvragen;

 • (Mede) verantwoordelijk voor de producten uit de planning- en controlecyclus, zoals begroting, jaarrekening en diverse tussentijdse rapportages;

 • Gevraagd en ongevraagd aandragen van verbetervoorstellen op het vakgebied van bedrijfsvoering zoals doorontwikkeling en vernieuwing van de producten in planning- en controlecyclus, financiële instrumenten, richtlijnen en procedures;

 • Maak je financiële analyses vanuit verschillende informatiebronnen en zorg je ervoor dat jouw financiële informatie snel beschikbaar en betrouwbaar is.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 13 november 2023 voor minimaal een half jaar voor 32-36 uur per week met de mogelijkheid tot verlengen van 3 x 2 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • Hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring; bij voorkeur binnen de lokale overheid.

 • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.

Gunningscriteria

 • HBO opleiding richting Bedrijfseconomie (3 punten)

 • HBO opleiding richting Bedrijfseconomie, aangevuld met relevante en recente trainingen (5 punten)

 • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring binnen de lokale overheid

 • Kennis van en/of ervaring met de P&C cyclus en belastingen binnen een gemeente

 • Kennis van en/of ervaring sociaal domein

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Bedrijfsvoering (Sociaal Domein) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.