thumbnail
Procesbegeleider arbeidsmarktinstrumenten

Gemeente Enschede

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
36 Overijssel

Publicatiedatum:

14-01-2022

Sluitingsdatum:

24-01-2022

Begindatum:

31-01-2022

Einddatum:

30-06-2022

Uren per week:

36
Procesbegeleider arbeidsmarktinstrumenten

Wie zijn wij?
Pluspunt Twente is een privaat-publieke samenwerking bestaande uit het UWV, de 14 Twentse gemeenten, VNO-NCW / MKB Nederland, VCP en FNV/CNV, SBB en de Twentse onderwijspartners en werkt nauw samen met ROZ, Leerwerkloket Twente, Kennispunt Twente en de ABU. Wij helpen mensen die een vraag hebben en/of ondersteuning nodig hebben met betrekking tot hun positie op de arbeidsmarkt.
Pluspunt Twente kent een klein, gezellig projectteam waarin ‘out of de box’ denken centraal staat. Met partners op de arbeidsmarkt zorgen wij voor de processen die de reguliere dienstverlening aan elkaar verbinden en voor ‘een plus’ op de reguliere dienstverlening wanneer dat gewenst is om iemand naar duurzaam werk te begeleiden. Zo hopen we dat iedereen zijn of haar weg op de arbeidsmarkt vindt!

Wat ga jij doen?
Bij Pluspunt Twente word je betrokken bij uiteenlopende projecten van de vraagzijde tot de aanbodzijde van de arbeidsmarkt. We leggen alle informatie hierover vast in een centraal registratiesysteem. Vanuit een zeer uitgebreide 'menukaart' kunnen arbeidsmarktinstrumenten worden ingezet om iedereen zijn of haar weg te laten vinden op de arbeidsmarkt. Jij ondersteunt alle partners in het systeem en regelt het inkoopproces. Daarnaast zorgen we als Pluspunt Twente voor een declaratie naar de kassier en rapportages naar het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid waar jij bij betrokken bent. Samen met onderzoeksbureau Kennispunt Twente zorgen we ook voor monitoring en dashboarding rondom onze deelnemers en de ingezette instrumenten. Jouw inbreng en analyse is daarbij zeer gewenst.
Tijdens je werk ga je onder andere bezig met:
  • Het vastleggen en controleren van gegevens in het centraal registratiesysteem. Je hebt hiervoor intensief contact met trajectadviseurs om hen hierin te ondersteunen;
  • Het meedenken met de trajectadviseurs over mogelijke inzet van arbeidsmarktinstrumenten;
  • Het bijhouden van de instrumentengids;
  • Het verzorgen van verschillende rapportages en daarin meedenken.
 
Functie-eisen
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, kent de HR-kant en je bent daarnaast handig met cijfers en processen;
  • Je bent analytisch ingesteld en werkt nauwkeurig;
  • Je bent zelfstandig en kunt goed met diverse systemen overweg;
  • Je kunt tegen een dynamiek van een klein team die nog niet is uitontwikkeld in haar processen en werkwijze;
  • Je bent proactief.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Procesbegeleider arbeidsmarktinstrumenten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.