thumbnail
thumbnail

Functioneel applicatiebeheerder

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

3 apr 2023

Einddatum:

3 okt 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

15 mrt 2023

Senior (functioneel) applicatiebeheerder DIV

Wie zijn we?

Het IT Bedrijf verzorgt de IT-dienstverlening voor gemeente Enschede, maar ook voor gemeente Losser, GBTwente, gemeente Borne en Dimpact. Is onderverdeeld in drie teams: Beleid & Integratie, Beheer en InformatieTechnologie & Services. Onze organisatie maakt op dit moment een Cloud transitie door waarbij ketenprocessen en datamanagement een belangrijke rol (gaan) spelen.
Het team waar je inkomt is Beheer en bestaat uit ruim 30 personen. In de dagelijkse praktijk werk je ook veel samen met de overige teams van het IT Bedrijf. In jouw rol ben je een verbinder tussen de organisatie, technische beheer en leveranciers.

Wie zoeken we?

Als (functioneel) applicatiebeheerder DIV ligt jouw passie in de Documentaire InformatieVoorziening. Je kent het werkveld, de procedures, wet-/regelgeving en applicatielandschap. Door o.a. de veranderende wet- en regelgeving is dit domein volop in beweging.
Vanuit jouw professionaliteit denk jij hierin mee over de ontwikkelingen en richt je samen met je collega’s het applicatielandschap zo in dat we klaar zijn voor de toekomst. Vanuit een natuurlijke communicatiestijl neem je mensen mee in die verandering en vertaal je (abstracte) wensen naar concrete resultaten. Een NEE is voor jou een nieuwe kans en geen end-state.

Wat vragen we van je?

Je hebt ervaring op het gebied van applicatiebeheer en bent dienstverlenend ingesteld. Je houdt ervan het beste uit jezelf en anderen te halen.
Verder:
  • Een afgeronde opleiding in de IT (minimaal: MBO-niveau 4)
  • HBO werk en denkniveau, waarbij jij je graag in the job verder wil ontwikkelen en voor de toekomst wellicht openstaat om een HBO opleiding te gaan volgen
  • Ruime ervaring in het werkveld DIV
  • Afgeronde opleiding op het gebied van DIV is een pré
  • Ruime ervaring met Corsa en document creatie tooling zoals Smart Documents
  • Vaardig in mondelinge en schriftelijke communicatie
  • Enthousiasme om nieuwe dingen te leren en te doen
  • Ervaring met ITIL/BiSL, Prince2, Agile en TMap is een pré

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Functioneel applicatiebeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.