thumbnail
thumbnail
Directievoerder

Gemeente Enschede

Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
20 Overijssel

Publicatiedatum:

08-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

03-10-2023

Civieltechnisch Directievoerder

Wie zijn wij?
Het bruist van vernieuwing in onze stad. De komende jaren bouwen we verder aan onze ambities. Met grote omvangrijke projecten bouwen wij verder aan de stad.Samen met jouw enthousiaste team werk je mee aan deze ambities.  Dankzij de grootte van onze gemeente gebeurt er veel en is er een flinke diversiteit aan projecten. De komende jaren willen wij versnellen en professionaliseren. 

Wie zoeken we?
We werken samen aan de mooie stad Enschede, met daarbij de focus op duurzaamheid. Zo werken we voor onze wijk Twekkelerveld met een speciaal waterafvoersysteem voor grond- en hemelwater. We leggen deze voorziening aan om wateroverlast weg te nemen. Daarbij leggen we beken aan, om het water in het gebied te houden. 

Zoek je afwisseling, dan zit je hier helemaal op je plek. Je bent namelijk niet alleen bezig met het uitvoeren van projecten, maar speelt al een belangrijke rol in de fase van ontwerpen en voorbereiden van de infrastructurele en technische werken. Je werkt dus ook intensief samen met de Tekenaars/Bestekschrijvers, met aannemers en andere vakspecialisten. Samen discussiëren jullie over goede oplossingen voor technische uitdagingen. Dat levert mooie inzichten op, waar we telkens weer van leren. Dagelijks werk je aan:

  1. Het houden van toezicht en voeren van de directie op de uitvoering van civieltechnische werken.

  2. Het beoordelen van werkplannen en weekrapporten, plus het invullen van termijnstaten.

  3. Heldere communicatie met de Projectleiders en Uitvoerders over de voortgang, meer- of minderwerk, de kwaliteit en eventuele afwijkingen.

Stadsingenieurs & Ontwerp
Je kunt ons zien als het advies- en ingenieursbureau binnen de gemeente Enschede. Civiele techniek, cultuurtechniek, aanbesteding en inrichting van de openbare ruimte: het staat allemaal op onze agenda. Binnen onze 70-koppige afdeling vind je o.a. Verkeerskundigen, Landschapsontwerpers, Stedenbouwkundigen, Waterontwerpers, Projectleider, Toezichthouders, Directievoerder en Tekenaars/Bestekschrijvers. Kortom, alle expertises die nodig zijn om de strategische ontwikkeling van de stad sterk te ondersteunen. We werken intensief samen met onze collega’s van de afdeling beheer, vergunningen, bestemmingsplannen, en ook collega’s van Gebieds- en Projectontwikkeling. Wat we ook van elkaar nodig hebben; we weten elkaar goed te vinden.

Heb jij leuke ideeën om de samenwerking een extra boost te geven? Laat van je horen.

Wat vragen wij van je?
Jij hebt een goed gevoel voor het ontwerpdeel van de projecten, misschien door eerdere ervaring met tekenen/bestekschrijven. Je spreekt de taal van aannemers en herkent een goed werk en weet  dit onder woorden te brengen. Dit is jouw moment: jij wil je extra ontwikkelen op dit vlak en neemt dan ook enthousiast alle kennis in je op, die wij je bieden.
Je bent nieuwsgierig naar meer en gaat dan ook zelf op onderzoek uit. Verder heb je:

  1. Een mbo-diploma of bachelor in de richting van weg en waterbouw 

  2. kennis van en ervaring met de aanleg van openbaar groen, cultuur- en civieltechnisch werk.

  3. Al eens gewerkt met het Ibis Bestekprogramma of een vergelijkbaar systeem.

  4. Weet je weg te vinden in de RAW systeem bepalingen

  5. Je rijbewijs B, zodat je makkelijk op alle plekken komt, waar je moet zijn.

Sterke communicatie skills, waarbij je helder dingen uitlegt en de juiste vragen stelt.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Directievoerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.