thumbnail
Verkeerskundig adviseur ruimtelijke projecten

Gemeente Ede

Bergstraat 4, 6711 DD Ede, Nederland

Ruimtelijke Ordening
Sluit vandaag
€ 110,00
24-36 Gelderland

Publicatiedatum:

23-06-2022

Sluitingsdatum:

03-07-2022

Begindatum:

12-07-2022

Einddatum:

01-07-2023

Uren per week:

24-36

De opdracht bestaat uit het analyseren van verkeerskundige vraagstukken en deze te vertalen naar concrete maatregelen. Dit doe je in een bestuurlijke omgeving. Je creëert draagvlak voor jouw oplossingen bij collegae, bewoners en andere partners.

Je beoordeelt verkeerskundige ontwerpen. Je verkeerskundige adviezen voorzie je van goede argumenten, In projectgroepen adviseer je over het herinrichten van wegen en kruispunten en de aanleg van fietspaden. Je beseft dat verkeerskundige inbreng belangrijk is in ruimtelijke gebiedsontwikkelingen, maar hebt ook oog voor andere belangen, zoals ecologie, groen, klimaatopgaven en kan hierin een waardevolle bijdrage leveren.

De afdeling

Binnen de gemeente Ede is de afdeling Beleid, Infrastructuur en Milieu verantwoordelijk voor het maken van beleid op gebied van specialistische vakgebieden zoals verkeer, groen- en wegenonderhoud, geluid, bodem, energie/klimaat, water en riolering. Daarnaast adviseren de adviseurs van deze afdeling over visies, ruimtelijke projecten en plannen ten behoeve van de ruimtelijke inrichting, de woon-, werk- en leefomgeving en vormgeving van Ede. De afdeling Beleid Infrastructuur en Milieu heeft circa 35 medewerkers. Het team binnen de afdeling bestaat uit 9 verkeerskundigen en verkeersplanologen.

zie opdrachtomschrijving

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verkeerskundig adviseur ruimtelijke projecten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.