thumbnail
Projectleider aardgasvrije wijken en dorpen

Gemeente Ede

Bergstraat 4, 6711 DD Ede, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit vandaag
€ 100,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

26-07-2022

Sluitingsdatum:

09-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

24

Voor het programmateam Ede Energieneutraal zijn we op zoek naar een projectleider Aardgasvrije wijken en dorpen die aan de slag gaat met de uitvoering van projecten uit de Transitievisie Warmte. De opgave klimaat en energietransitie bevindt zich in een ingewikkeld stakeholderspeelveld. Voor de warmtetransitie zijn het vooral de gebouweigenaren die aan de slag moeten met energiebesparing en verwarmingsalternatieven, maar doen dat niet alleen. De gemeente heeft daarbij een regierol en zal daar waar nodig hulp moeten bieden. Daarvoor ben je in de basis iemand die goed in staat is verschillende stakeholders te verbinden en te faciliteren, maar ook een ervaren projectleider zodat iedereen efficiënt en gericht aan de slag kan. Bij voorkeur heb je die ervaring opgedaan bij een lokale overheid en/of het bedrijfsleven. Wat er in Europa en landelijk speelt op het gebied van de klimaat en energie is gesneden koek voor jou.

Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van het proces om te komen tot Wijkuitvoeringsplannen voor een aantal dorpen in de gemeente Ede en/of wijken in Ede Stad. Resultaat van de opdracht is tenminste een eerste verkenning van de wensen en eisen van bewoners en andere belanghebbenden en mogelijke aanpakken om te komen tot een aardgasvrije wijk of dorp. Je legt contacten met dorps- of wijkraden, woningcorporatie(s), individuele woningeigenaren en andere belanghebbenden. Indien nodig zet je onderzoeksvragen uit bij experts of adviesbureaus.

De voortgang en aanpak stem je af met de projectleider warmtetransitie en de programmamanager Ede Energieneutraal.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider aardgasvrije wijken en dorpen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.