thumbnail
thumbnail
HR adviseur

Gemeente Drimmelen

Park 1, 4921 BV Made, Nederland

Sluit over 5 dagen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

19 jun 2023

Einddatum:

1 nov 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Als gemeente Drimmelen staan we de komende jaren voor de nodige ontwikkelingen. Vanuit P&O leveren we daar een belangrijke bijdrage aan vanuit onze kennis, ervaring en inzichten. We kunnen jouw enthousiasme en positieve mindset hierbij goed gebruiken. 

Jouw nieuwe opdracht:
Je adviseert managers en afdelingen binnen de gemeente in de breedte van het HR vak. Je bent doortastend en met jouw adviezen weet je mensen mee te nemen en te ondersteunen waar nodig. Jouw adviezen hebben betrekking op bijvoorbeeld complexe personeelscasuïstiek, verzuim en (team)ontwikkeling. Jij weet alles draaiende te houden met betrekking tot in-, door- en uitstroom. Ook zijn er verschillende thema's die onderling verdeeld zijn onder de HR-adviseurs waar jij je bijdrage aan kunt leveren. 

Je schakelt makkelijk tussen operationeel-tactische vragen naar strategisch HR-advies. Jouw adviezen hebben impact en met jouw actuele HR-kennis werk je mee aan het verder uitbouwen en professionaliseren van onze organisatie en HR-afdeling. 

Het team P&O is onderdeel van de afdeling Dienstverlening & Ondersteuning. We werken in een open en ongedwongen sfeer. We zijn zorgzaam naar elkaar toe, nemen gemakkelijk taken van elkaar over en stellen samen prioriteiten. 
Je werkt samen met twee andere HR adviseurs, een HR beleidsmedewerker, een HR medewerker en twee medewerkers van de salarisadministratie. Samen staan we voor een optimale dienstverlening voor alle HR gerelateerde zaken binnen Drimmelen.

Wat heb jij te bieden?
• Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als HR Adviseur; 
• Recente ervaring als HR Adviseur binnen gemeenten is een pre;
• Een relevant hbo-diploma op HR/P&O-gebied;
• Het talent om te schakelen op strategisch, tactisch en/of operationeel niveau;
• In je communicatie ben je overtuigend, doortastend en verbindend;
• Een fijne manier van samenwerken.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de HR adviseur die deze organisatie zoekt?