thumbnail
Beleidsmedewerker Verkeer en Wegen voor 16 tot 20 uur per week

Gemeente Drimmelen

Park 1, 4921 BV Made, Nederland

Mobiliteit en Verkeer
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

07-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

16

Wat ga je doen?
Jij bent in deze functie de spil in het gebruik van wegen in en rondom Drimmelen. Enerzijds richting management en bestuur. Anderzijds richting inwoners, regio, bedrijven en (inkoop)partners. Uitdagend? Jazeker.

  • Je ontwikkelt nieuw beleid, gericht op verkeer, duurzame mobiliteiten duurzaam onderhoud van wegen en openbare verlichting. Je vertaalt het beleid ook naar de praktijk: Je maakt de vertaling van een beleidsplan naar beheerplannen.. Ook ben je financieel verantwoordelijk voor Verkeer, Wegen en Openbare verlichting

  • Vanuit je beleidsmatige expertise behartig je onze belangen bij externe partners zoals de regio West Brabant en de provincie. Ook je inbreng voor ruimtelijke zaken, zoals de omgevingswet en bouwplannen wordt van je verwacht.

  • Dienstverlening aan onze inwoners is een belangrijk onderdeel van jouw functie.. Heldere en klantgerichte communicatie is cruciaal. Dat vraagt van jou uitstekende communicatieve vaardigheden.

  • Verkeer, wegen en openbare verlichting zijn onderdeel van een integrale benadering van het openbaar gebied. Je zorgt samen met collega’s van de afdeling openbare werken en natuurlijk ook andere afdelingen voor een prettige leefomgeving. Jij bent in staat om op succesvolle wijze inwoners te betrekken bij het ontwikkelen van beleid en verkeerskundige plannen in de openbare ruimte. Je maakt gebruik van participatie om plannen op het gebeid van wegen, verkeer en openbare verlichting te realiseren. Je adviseert het college en de gemeenteraad hierover. 

  • Je rapporteert over de voortgang naar management en bestuur en beheert de budgetten. Vanuit het onderwerp Verkeer werk je mee aan het programma Duurzaamheid wat Drimmelen tot een duurzame gemeente moet maken.

  • Je stemt op jouw vakgebied af met collega’s in de regio.

  • Je bent een aanjager in het bereiken van de verkeersonderdelen uit het coalitieakkoord. 

Wat breng je mee?

  • Het diploma HBO Verkeerskunde;

  • Een geldig rijbewijs voor een personenauto;

  • je bent 16 tot 20 uur per week beschikbaar voor deze opdracht.

Uren & Werkdagen
Aantal uur per week: 16
Toelichting op uur per week: 16 tot 20 uur
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker Verkeer en Wegen voor 16 tot 20 uur per week die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.