thumbnail
thumbnail
Administratief medewerker

Gemeente Drimmelen

Park 1, 4921 BV Made, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

14-03-2023

Sluitingsdatum:

23-03-2023

Begindatum:

27-03-2023

Einddatum:

30-06-2023

Omschrijving van de opdracht
Wij zijn op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
Je beheert samen met de collega’s van het cluster Financiën de financiële administratie van de gemeente Drimmelen. Je hebt een breed takenpakket, maar je belangrijkste taak is het registreren en in de workflow brengen van inkomende facturen. Daarnaast ben je ook medeverantwoordelijk voor het aanmaken van betaalbatches en het uitvoeren van betalingen via de bank en het boeken van de mutaties op bankafschriften. Ook verwerk je handmatige debiteurenfacturen, memoriaal boekingen en correctieboekingen. Het kunnen denken in journaalposten (weten wat je doet in de boekhouding) is een vereiste. Je voert controles uit op tussenrekeningen, draait op verzoek rapportages uit (bijvoorbeeld een overzicht van een crediteur) of levert stukken aan voor de accountant.

Profiel
Uitstekende, krachtige communicatieve vaardigheden maken jou een prettige, daadkrachtige collega. We waarderen een creatieve en meedenkende houding, zoals ‘waar kan het beter of efficiënter?’ Voor deze functie dien je de Nederlandse taal goed te beheersen in woord en geschrift. De workflow voor het in route brengen van facturen bestaat uit verschillende stappen. Je raakt hier snel in thuis als je beschikt over een goede dosis digitale vaardigheden. Je verricht je werk op een accurate manier en je hebt oog voor het resultaat.

Opleiding/ervaring: MBO+ / HBO

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Administratief medewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.