thumbnail
thumbnail

Juridisch vergunningverlener

Gemeente Dijk en Waard

Parelhof 1, 1703 EZ Heerhugowaard, Nederland

Sluit over 3 dagen
100
24

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Omschrijving van de opdracht
Je verleent meervoudige complexe omgevingsvergunningen en je beoordeelt vooroverleg van ingediende schetsplannen. Je verstaat de kunst om de regelgeving ook naar ‘de geest van de wet’ te interpreteren door het maken van zorgvuldige afwegingen tussen de wettekst, het beoogde doel en het maatschappelijke als ook het politieke draagvlak. 

Kandidaatomschrijving
Je vindt het leuk om in een hectische maar vooral dynamische omgeving te werken, zelfstandig maar ook in teamverband. Daarbij ben je klantgericht en heb je een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je bent bekend met projectmatig werken in een bestuurlijke omgeving.
Jij kunt over de grenzen van je eigen terrein heen kijken en komt tot integrale oplossingen voor complexe vraagstukken in samenwerking met in- en externe collega’s van verschillende disciplines, bijvoorbeeld in de omgevingstafel.

Eisen

 • Opleiding: Jij hebt een afgeronde HBO of Universitaire opleiding

 • Werkervaring: Jij hebt aantoonbare (CV) enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

 • Gevraagde documenten

Aanleveren na gunning

 • VOG

 • Geactualiseerde UEA

 • Verklaring van geheimhouding en integriteit

Wensen

 • Weging prijsdeel: 20 %

 • Beschikbaarheid: De kandidaat is bij voorkeur 24 uur beschikbaar vanaf 1 juli 2024 (Weging: 10 %)

 • Pakketkennis: Toon aan dat de kandidaat ervaring heeft met het werken met het softwarepakket Centric (Weging: 20 %)

 • Projectkennis: Toon aan dat de kandidaat ervaring heeft met complexe vergunningen in een projectmatige omgeving (Weging: 20 %)

 • Werkervaring: Je hebt bij voorkeur recente relevante werkervaring opgedaan bij de Gemeente Dijk en Waard (Weging: 5 %)

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling.

Tijdens het interview wordt getoetst op kennis, werkervaring en affiniteit met de opdracht (Weging: 25 %)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Juridisch vergunningverlener die deze organisatie zoekt?