thumbnail
Adjunct afdelingshoofd Project & Programma (P&P)

Gemeente Delft

Stationsplein 1, 2611 BV Delft, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
€125,-
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

17-06-2022

Sluitingsdatum:

28-06-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-07-2026

Uren per week:

36

Omschrijving werkzaamheden

De afdeling P&P wordt uitgebreid en opnieuw gepositioneerd binnen de gemeente Delft. Het opdracht gestuurd werken moet verder geïmplementeerd en geborgd worden. Daarnaast is grote behoefte aan kennis en ervaring op het gebied van grootschalige gebiedsontwikkeling benodigd. De afdeling P&P is op zoek naar een adjunct afdelingshoofd die de methodiek van gebiedsontwikkeling met de senior gebiedsmanager verder vorm kan gaan geven.

Daarnaast is de ‘span of control’ van het afdelingshoofd nu te groot. Het Adjunct afdelingshoofd P&P heeft daarom ook de personele verantwoordelijkheid voor een deel van de collega’s van de afdeling.

Eisen ten aanzien van de aangeboden kandidaat

(U dient aan te geven of u volledig aan te gestelde eisen voldoet door de vragenlijst op het Aanbestedingsplatform volledig in te vullen)

Vormvereiste: Inschrijver mag maximaal één kandidaat voorstellen via één CV met één motivatiebrief. Inschrijver dient één CV en motivatiebrief van de aangeboden kandidaat toe te voegen in de map 'mijn documenten' en/of bij de betreffende vraag op het aanbestedingsplatform. Het CV dient uit maximaal drie (3) pagina’s te bestaan en dient voorzien te zijn van ten minste twee (2) referenten inclusief de contactgegevens van de referent. Aanbestedende dienst houdt zich het recht voor om deze referentie daadwerkelijk na te gaan;

Kennis en expertise: Uit het CV en motivatiebrief (en indien uitgenodigd het gesprek) blijkt minimaal dat de aangeboden kandidaat aantoonbaar (middels opleidingen, cursussen, werkervaring, voorbeeldprojecten) beschikt over (het is ter beoordeling aan de gemeente Delft of hieraan wordt voldaan, inschrijver dient in de in te leveren documenten daarom duidelijk op onderstaande punten in te gaan):

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;

 • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende in een overheidsorganisatie in de afgelopen tien (10) jaar;

 • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met opdracht gestuurd werken (project-, proces of programmamanagement) in de afgelopen tien (10) jaar;

 • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in de afgelopen tien (10) jaar.

Competenties: Uit de door u ingediende stukken en het gesprek blijken minimaal de onderstaande competenties, die voor deze functie als zeer belangrijk worden bevonden (het is ter beoordeling aan de gemeente Delft of hieraan wordt voldaan, inschrijver dient in de in te leveren documenten daarom duidelijk op onderstaande punten in te gaan):

 • Leidinggeven;

 • Coachen;

 • Flexibiliteit;

 • Besluitvaardigheid;

 • Mondelinge communicatie;

 • Politiek en bestuurlijk welzijn;

 • Plannen en organiseren.

Criteria

 • Aantoonbare werkervaring als leidinggevende in een overheidsorganisatie. (Eis is 5 jaar)

 • Aantoonbare werkervaring met opdracht gestuurd werken (project-, proces of programmamanagement). (Eis is 5 jaar)

 • Aantoonbare werkervaring met binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. (Eis is 5 jaar)

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adjunct afdelingshoofd Project & Programma (P&P) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.