thumbnail
thumbnail
Medewerker toeslag energiekosten

gemeente De Fryske Marren

Herema State 1, 8501 AA Joure, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 60,00
32-36 Friesland

Publicatiedatum:

24-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

01-02-2023

Uren per week:

32-36

Wij zoeken een enthousiaste collega voor het afhandelen van de aanvragen eenmalige energietoeslag binnen ons team Back Office Sociaal Domein, in samenwerking met de collega’s van het team Werk & Inkomen.

Wat ga je doen?
Als medewerker eenmalige energietoeslag ben je verantwoordelijk juiste afhandeling van de aanvragen eenmalige energietoeslag:

  • Je behandelt aanvragen volgens de beleidsregels eenmalige Energietoeslag 2022. Hierbij sta je in nauw contact met de verantwoordelijk coördinator van team Werk & Inkomen.
  • Je behandelt de vragen(telefonisch, mail) van inwoners over de eenmalige energietoeslag en eventuele vragen naar aanleiding van jouw besluit.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker toeslag energiekosten die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.