thumbnail
Administratief medewerker WMO (back office)

gemeente De Fryske Marren

Herema State 1, 8501 AA Joure, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 65,00
24 Friesland

Publicatiedatum:

05-05-2022

Sluitingsdatum:

16-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

24-08-2022

Uren per week:

24

In verband met een langdurig verlof van een collega zijn wij met ingang van 1 juni a.s. op zoek naar een administratief medewerker Back Office voor 24 uur per week over een periode van 12 weken.
Als medewerker Back Office richt jij je vooral op het beschikken van de Wmo en jeugdaanvragen, in opdracht van het Sociaal Wijkteam Zorg en Participatie. Daarnaast ondersteun je, indien nodig, jouw collega’s bij de werkzaamheden op het gebied van de participatiewet en inburgeringswet.

  • Verwerken van ondersteuningsplannen tot een beschikking, eventueel in afstemming met een medewerker sociaal wijkteam.
  • Contact met zorgaanbieders en leveranciers.
  • Ondersteunende werkzaamheden op het gebied van de participatiewet en inburgeringswet zoals het verwerken van re-integratie trajecten en mantelzorg complimenten.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Administratief medewerker WMO (back office) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.