thumbnail
thumbnail

Trainee beleidsmedewerker uitvoering Plan Gala

Engelenburgerlaan 31, 6971 BV Brummen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 65,00
32 uur Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32 uur

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Opdracht omschrijving
We hebben ruimte voor een trainee beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein voor de uitvoering van het plan van aanpak in het kader van Gezond en Actief Leven Akkoord dat in 2023 is vastgesteld. Om goed uitvoering te geven aan het akkoord zijn wij op zoek naar een trainee die onder aanvoering van de projectleider van het plan GALA het volgende gaat doen. 

Verantwoordelijkheden

  • Je bent de lokale uitvoerder en verbinder voor het plan van aanpak op diverse activiteiten zoals sport en bewegen verbinden aan ontmoeting.

  • Je koppelt Gezond leven aan Preventie in de uitvoering van het beleid. Dus een gezonde leefstijl en bijvoorbeeld het tegen gaan van middelen gebruik.

  • Je ondersteunt bij het schrijven van de visie op de sociale basis.

  • Je denkt mee over manieren om inwoners te bereiken.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor gemiddeld 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

  • De aanbiedende partij beschikt over een trainee-programma op het gebied van beleid binnen het sociaal domein voor de gemeentelijke overheid.

  • De kandidaat heeft HBO+/WO-niveau.

Wensen

Minimaal opleiding op HBO/Wo-niveau in de richting Bestuurskunde, Sportkunde, Leisuremanagement, etc. Beoordelingskader: Opleiding sluit voldoende aan (1 punt) Opleiding sluit goed aan (3 punten) Opleiding sluit uitstekend aan (5 punten) (35%)

Aantoonbare werkervaring binnen de gemeentelijke overheid op onderdelen van beleidsadvisering (Inventarisatie, onderzoek, projectondersteuning, beleidsadvisering). Beoordelingskader: Ervaring sluit voldoende aan (1 punt) Ervaring sluit goed aan (3 punten) Ervaring sluit uitstekend aan (5 punten) (60%)

Gemeente Brummen hecht waarde aan een goede werk-privé balans en is een voorstander van duurzaam reizen voor woon-werk verkeer. Hybride werken hoort zeker tot de mogelijkheid, maar gezien de vele samenwerking in de regio zien we je ook graag op kantoor. We wensen de reisafstand zoveel mogelijk te beperken bij voorkeur tot maximaal 55 km enkele reis. Beoordelingskader: Reisafstand is meer dan 55 km enkele reis (1 punt) Reisafstand is tussen de 35-55 km (3 punten) Reisafstand is minder dan 35 km (5 punten) (5%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Trainee beleidsmedewerker uitvoering Plan Gala die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.