thumbnail
thumbnail
Projectmanager

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Sluit over 3 dagen
Geen maximum
28 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jul 2025

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Bouwkundig projectmanager
Ben jij die sympathieke en gedreven bouwkundig projectmanager die stevig in zijn schoenen staat en over goede communicatieve vaardigheden beschikt in een bestuurlijke omgeving?

Afdelingsinformatie:
Stadsingenieurs Breda voert projecten uit op het gebied van civiele techniek, bouwkunde en elektrotechniek. Ongeveer 80 enthousiaste medewerkers op de afdeling zijn dagelijks bezig met het realiseren van projecten volgens de systematiek van projectmatig werken. De gemeentelijke organisatie staat voor de opgave om de bestaande stad in stand te houden, met het regelmatig realiseren en aanpassen van gemeentelijk vastgoed.

Wat ga je doen?
In overleg met je opdrachtgever geef je vorm aan jouw projectopdracht. Jij zorgt ervoor dat bouwkundige projecten integraal worden aangepakt volgens principes van het projectmatig werken. Je stuurt een projectteam aan met veel deskundige disciplines en binnen de verschillende projectfases; van initiatief, ontwerp tot en met nazorgfase en treedt daarbij op als gedelegeerd opdrachtgever naar ontwerpende en uitvoerende partijen. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van het project; van opdracht naar overdracht.

Daarnaast ben je verantwoordelijke voor de projectbeheersing op gebieden van Tijd, Geld, Kwaliteit, Informatie, Organisatie en Risico’s. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van werken, leveringen en diensten binnen de goedgekeurde projectbudgetten en de uitvoering ervan. Je bent als projectmanager verantwoordelijk voor de uitvoering van bouwprojecten in het gemeentelijk vastgoed van enkelvoudige en complexe aard.

Je werkt in een technische en complexe (bestuurlijke) omgeving met veel interne en externe relaties. De projecten kennen een politiek en maatschappelijk afbreukrisico.

Ben jij die projectmanager bouwkunde, die beschikt over de volgende kennis, competenties en talenten?

 • Minimaal afgeronde HBO studierichting Bouwkunde.

 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager binnen het vakgebied bouwkunde, in een gemeentelijke organisatie en met gemeentelijk vastgoed.

 • Aantoonbare werkervaring met contractvormen zoals bouwteam, UAV en/of UAV-GC.

 • Heeft affiniteit met elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek.

 • Kennis van aanbestedingssystematiek en vergunningstrajecten.

 • Samenwerken, resultaatgericht, communicatief vaardig zijn kernkwaliteiten.

 • Probleemoplossend vermogen, kan plannen en organiseren, heeft een flexibele instelling.

 • Een grote mate van zelfstandigheid en nauwkeurige manier van werken.

 • Aantoonbaar ervaring met projectmatig werken en het leiden van projectteams.

 • Aantoonbaar ervaring met projectomvang tot ca. € 2.500.000,--.

 • Heeft kennis van MS-office, SharePoint, risicomanagement, vaktechnische wet- en regelgeving.

Je bent per direct beschikbaar en bent halverwege juni 2023 beschikbaar als projectmanager bouwkunde.

Wij zoeken iemand die 24 tot 28 uur per week beschikbaar is, voor de duur van 2 jaar. Eventuele verlenging is afhankelijk van doorlooptijd bouwkundige projecten.  
Het betreft een functie in schaal 11 (CAO Gemeenten).

Gesprekken vinden plaats op maandag 5 of dinsdag 6 juni 2023.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectmanager die deze organisatie zoekt?