thumbnail
thumbnail

Projectleider

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

29 jul 2024

Einddatum:

29 jan 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

9 jul 2024

Type inzet
De wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) reguleert de inzet van zzp’ers. Vanwege de aard en inhoud van de opdracht is het niet mogelijk hierop een zzp’er te laten starten. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan.

Omschrijving van de opdracht
Ben jij een ervaren AI promptspecialist en heb je ervaring met prompting en adoptie van nieuwe AI technologieën?  Lees dan verder!

Wij zoeken een:
AI Trainer/projectleider 

Wat ga je doen?
Dit jaar zijn wij gestart met de pilot Copilot voor Microsoft365; een AI assistent. De pilot is een innovatief initiatief dat aansluit bij de maatschappelijke thema's, het strategisch gemeentebeleid en de visie op leren en innoveren van de Gemeente Breda.

We testen Microsoft Copilot voor de duur van een jaar om te kijken wat de voordelen zijn. Het doel van de pilot is om te testen hoe deze tool het werk van medewerkers van Gemeente Breda kan verbeteren en vereenvoudigen bij taken zoals documentcreatie, gegevensanalyse en communicatie. Hoe draagt dit bij aan het verhogen van de efficiëntie, effectiviteit en tevredenheid van medewerkers.

De pilot omvat verschillende fasen, zoals o.a. stakeholderanalyse, pilotstrategie, technologische implementatie, training en voorbereiding, pilotimplementatie, datacollectie en evaluatie, resultaatanalyse en communicatie.

 • Je bent mede verantwoordelijk voor het begeleiden van het project, het trainen en ondersteunen van medewerkers en het bewaken van de voortgang en de kwaliteit.

 • Je maakt onderdeel uit van het innovatieteam waarbij  je nauw samenwerkt met Microsoft die je voorziet van de nodige kennis, materialen en feedback.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en zorgt voor een goede communicatie en samenwerking.

 • Je geeft workshops, masterclasses en coaching sessies om de medewerkers vertrouwd te maken met Copilot.

 • Je verzamelt en analyseert data om de effectiviteit en de tevredenheid van de Copilot te meten en te verbeteren.

 • Je rapporteert regelmatig over de resultaten, de knelpunten en de verbeterpunten van het project.

 • Je werkt samen met andere teams om zakelijke vereisten te begrijpen en te vertalen naar effectieve dashboards.

 • Je draagt kennis over Copilot over aan ICT-collega’s, zodat zij het zelf kunnen beheren en verder ontwikkelen.

Wij zoeken jou!

 • Je beschikt over hbo diploma in een relevante richting, bij voorkeur in een economische, management of technische richting.

 • Je bent bekend met het trainen en of opleiden van mensen op het gebied van AI. Het is een pré als je dit eerder bij gemeenten hebt gedaan.

 • Je hebt kennis van en affiniteit met AI, prompten en Copilot Microsoft365 Copilot (Generatieve AI, Large Language Models en ChatGPT) en bent in staat om deze op een heldere en praktische manier over te brengen.

 • Je beschikt over aantoonbare ervaring in het leiden en coachen van teams binnen een innovatieve omgeving.

 • Je bent analytisch, een netwerker, AI-driven, creatief, innovatief en enthousiast, en je hebt een resultaatgerichte en klantgerichte instelling.

 • Je communiceert duidelijk en effectief in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Wie zijn wij?
Bij de afdeling Regie Data en Informatie werken ca. 200 professionals  die meebouwen aan de digitale en online toekomst van Breda. We werken met iets heel kostbaars, namelijk informatie. Vertrouwen staat bij ons daarom voorop. Wij zijn bevlogen in ons vak, erg betrokken bij de organisatie en we worden gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin volop ruimte is voor ideeën en suggesties. Op het gebied van AI werk je nauw samen met collega’s van het innovatie team.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl of met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.