thumbnail
thumbnail
Projectleider Verduurzaming Wagen & Machinepark

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 2 dagen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

20-09-2022

Sluitingsdatum:

29-09-2022

Begindatum:

15-10-2022

Einddatum:

14-10-2023

Uren per week:

36

Omschrijving van de opdracht

Projectleider Verduurzaming Wagen & Machinepark

Ondernemend en innovatief neem je de leiding in de verduurzaming van het gemeentelijk Wagen & Machinepark. Daarnaast beschrijf en bewaak je de processen van het Wagen & Machinepark. Laadinfrastructuur, auto’s en machines vind je mooi om daarin te pionieren.

Willen we voor de toekomst klaar zijn, dan zullen ook de werkprocessen op orde moeten zijn, hier ligt een mooie uitdaging. Je gaat de organisatie voorbereiden op elektrisch rijden. Laadinfrastructuur ontwikkelen en met de interne partners (zoals bijvoorbeeld Afvalservice, Handhaving, cultuurgroen, etc.) denk je mee in hun bedrijfsvoering naar de gevolgen en effecten.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Verduurzaming Wagen & Machinepark die deze organisatie zoekt?