thumbnail
Programmamanager

Gemeente Breda

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

10-01-2022

Sluitingsdatum:

20-01-2022

Begindatum:

24-01-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36
Als Programmamanager:
 • We zoeken een verbindende programmamanager die op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau in staat is mensen, activiteiten en kennis tot synergie te brengen en de regionale doelstellingen te behalen.
   
  Je hebt ervaring met het managen van programma’s en het aansturen van specialisten binnen het gemeentelijk sociaal domein. Jouw expertise ligt op het terrein van de bedrijfsvoering van het sociaal domein en/of zorg. Je bent goed in staat om programmaresultaten, voorgestelde of gekozen (strategische) oplossingsrichtingen, scenario's of alternatieven te ontwikkelen, uit te dragen en te verdedigen. Daarnaast ben je vaardig in het omgaan met maatschappelijke/politiek-bestuurlijke belangentegenstellingen en het resultaatgericht onderhandelen op interbestuurlijk niveau. Kennis van bestuurlijke en organisatorische structuren en functionele verhoudingen heb je aantoonbaar opgebouwd en je bent sterk in het ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met stakeholders en opdrachtgevers.

   
  Welke kennis en vaardigheden heb jij?
  • Het Team West Brabant Oost Jeugd (Team WBO Jeugd) zet zich in voor de jeugd door het inkopen van Jeugdhulp en het managen van deze hulp voor de regio. Het Team WBO Jeugd is onderdeel van de Keten Jeugd.
   Het Team WBO is op zoek naar een tijdelijke collega die andere collega’s vanuit haar of zijn specifieke expertise ondersteunt bij de processen rondom inkoop- en contactmanagement.
   Lees meer over de gemeente Breda:
   https://www.breda.nl/gemeente-breda-bedrijfsinformatie
    

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Programmamanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.