thumbnail
Medewerker Zorgadministratie Maatschappelijke Ondersteuning

Gemeente Breda

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

04-07-2022

Einddatum:

01-11-2022

Uren per week:

12
 
‘Medewerker Zorgadministratie Maatschappelijke Ondersteuning’
De Gemeente Breda is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).
 
Binnen het Sociaal Domein van de Gemeente Breda ondersteunen we burgers tijdig, nabij, integraal en op maat bij het vinden van een oplossing.
Hiervoor gaan klantmanagers het gesprek aan met klanten voor passende ondersteuning, waarbij onderling nauw samengewerkt wordt met andere collega’s uit het Sociaal Domein en het Zorg voor Elkaar Breda Netwerk.

Bij dit proces horen ook ondersteunende administratieve werkzaamheden om de ondersteuning goed voor de klant te regelen, dit gebeurt via de Zorgadministratie van onze keten MO. Ondertussen worden de kansen tot verdere samenwerking, van onder andere administratieve werkzaamheden, binnen het Sociaal Domein onderzocht.

Er is recentelijk veel veranderd in de taken van de zorgadministratie, onder andere als gevolg van de invoering van nieuwe wettelijke besluiten.

Dit zorgt ervoor dat we op dit moment onvoldoende toegerust zijn om als team inhoudelijk alles kwalitatief goed te beleggen. In basis doen we dezelfde werkzaamheden waarbij ieder zijn eigen aandachtsgebied/expertise.
 
Het team Zorgadministratie MO zorgt voor een diversiteit aan administratieve ondersteuning. Alles is erop gericht om de levering van diensten/producten aan de burger zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als ‘Medewerker Zorgadministratie MO’ sta je
We zoeken een positief ingestelde, enthousiaste collega met administratieve kennis/skills en potentie heeft om onze zorgadministratie verder mee te bouwen.
Je bent bij voorkeur bekend met de Suite en berichtenverkeer, maar bezit zeker de kwaliteit om een diversiteit aan administratieve taken snel eigen te maken, waaronder verschillende nieuwe systemen. Daarnaast heb je affiniteit met de publieke taak van het Sociaal Domein.
iemand die graag samenwerkt, humor heeft en de verbinding zoekt met collega’s,